Hol tartunk a közös karácsonyi segítésben?

Kovács Gáborné és párja a rengeteg ajándékkal
Kovács Gáborné és párja a rengeteg ajándékkal - © Fotó: Bujdos Tibor
Girincs, Miskolc -  Olvasóinkra és üzleti partnereinkre számítva idén is meghirdettük közös karácsonyi Segítünk akciónkat, ezúttal a girincsi, értelmileg akadályozott és halmozottan sérült 3-23 éves diákok javára.

Egy miskolci vállalkozó – magánemberként – 200 ezer forintot adott át az intézmény alapítványának, egyik feléből ruhaszárító gépet vásárolnak, a másik feléből pedig fejlesztő játékokat (a beszerzés folyamatban). Érkeztek olvasóinktól is az ajándékok: ruhaneműk, játékok, többnyire szépen becsomagolva (egy részüket az Észak télváró bolhapiacán adták le). A legtöbbet visszatérő segítőink, a miskolci Kovács Gáborné és párja juttatták el hozzánk (még nekünk is be kellett segítenünk, mert nem fért el minden az autójukban). A girincsi intézményhez – cikkeink nyomán – közvetlenül is érkezett felajánlás: pénteken egy úriember 4 CD-lejátszó küldését jelezte telefonon.

Még nem késő!

Keddig szerkesztőségünkben (Miskolc, Zsolcai kapu 3. fsz.) várjuk a további ajándékokat, sporteszközöket, labdákat, tornaszőnyegeket, játék autókat, dömpereket, rajz- és kézműves eszközöket! Az adományokat, szerdán (17-én) az intézmény elszállítja az összegyűlt adományokat.

A miskolci erős ember, Mészáros László részéről felajánlott világklasszisok által dedikált mezre 15-én déli 12 óráig lehet licitálni internetes oldalunkon: www.boon.hu/special/segitunk

ÉM-SzK