Friss hírek

2008.09.17. 16:56

Sólyom László Baranyába látogatott

<p>Tanárokkal és diákokkal találkozott az államfő, szerdán Baranya megyében. Sólyom László a Magyarmecskén a helyi iskola meglátogatása után szólt a lelkiismeretesen és kitartással dolgozó pedagógusokról, akiknek munkájával a hátrányos helyzetű térségekben élő diákok is esélyt kapnak a boldogulásra. A köztársasági elnök ugyanakkor beszélt arról is, hogy sok családnak még mindig gondot jelent, hogy miként juttassa el gyermekeit az iskolába.</p>

Az összefogás jelentőségéről és a pedagógusok erőfeszítéseiről is beszélt az államfő, amikor szerdán ellátogatott a pécsi Felső-Vámház úti Általános Iskolába. Sólyom László ezután a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Pécs-Baranyai Csoportjának irodájába látogatott. A köztársasági elnök ezt követően találkozott Magyarmecskén a helyi iskola és óvoda pedagógusaival, és méltatta erőfeszítéseiket.

A köztársasági elnök politikáról nem beszélt, újságírói kérdéseket nem lehetett feltenni.

Sólyom László délután Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karára látogatott el, majd részt vett az egyetem tanévnyitó ünnepségén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!