Hogyan bulizunk?

Hogyan bulizunk?
© Fotó: Pixabay
Debrecen – Valaki így, valaki úgy, de egy biztos, hogy mindenki szeret kikapcsolódni, kicsit kitörni a mindennapokból.

Napjainkban szinte mindenkinek mást jelent a bulizás. Nagyanyáink idejében jóformán szórakozóhely sem volt, egymáshoz jártak át a szomszédok kártyázni, beszélgetni, mondhatni tanyázni.

Ahogy telt az idő, egyre több lehetőségük lett az embereknek arra, hogy kikapcsolódjanak, kiengedjék a gőzt. Eleinte kávéházakba jártak megbeszélni az élet nagy dolgait, könyvtárakba, hogy egyre több ismeretet szerezzenek a világról. Természetesen nem arról van szó, hogy manapság az emberek nem járnak kulturális helyekre, de a fiatalok körében elterjedtebb az, hogy inkább szórakozóhelyekre menjenek, ahol tudnak táncolni, ismerkedni, új barátokat szerezni.

Akadnak olyanok, akiknek az jelent kikapcsolódást, amikor egész éjszaka táncolhatnak, órákon át énekelhetnek a barátaikkal, azonban számos olyan ember van, akiket egy-egy filmnézés jobban kikapcsol, mint egy áttombolt éjszaka.

Nem kell ahhoz introvertáltnak lenni, hogy néha ne akarjunk idegen emberek közé menni, egyszerűen a saját komfortzónánkban szeretnénk maradni családtagjaink, ismerőseink körében. Sokszor azok a délutánok, esték a legemlékezetesebbek, amikor a bogrács mellett nagyokat beszélgethetünk, az egyik barátunk gitározik, miközben mi a kedvenc dalainkat énekelhetjük.

HBN

Címkék: ,