Helyi közélet

2013.04.02. 17:45

Jobbik: „A rezsicsökkentés nem más, mint jó PR-fogás”

Miskolc - A brutális szemétdíjnövelés után a rezsicsökkentés csak PR-fogás, mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke sajtótájékoztató keretében. Miközben országos szinten rezsicsökkentésről hallani, Miskolcon közel 20 százalékkal drágul a szemétszállítás.

Miskolc - A brutális szemétdíjnövelés után a rezsicsökkentés csak PR-fogás, mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke sajtótájékoztató keretében. Miközben országos szinten rezsicsökkentésről hallani, Miskolcon közel 20 százalékkal drágul a szemétszállítás.Jelezte: a miskolciak a napokban kapták kézhez a közel 20 százalékos szemétdíj emeléséről szóló csekkeket, ami ellentétes a Fidesz rezsicsökkentési terveivel. „Nem tudjuk elfogadni az AVE ügyvezetőjének, Molnár Attilának azon magyarázatát, miszerint az Európai Uniónak köszönhető a mostani brutális emelés”, hangsúlyozta a politikus. Mint mondta, való igaz, hogy a hulladéktörvényt az EU írta elő, ugyanakkor igaz az is, hogy az úgynevezett lerakási járulék az AVE-t terheli, ezt viszont a cég áthárítja a lakosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában