Bajnokok Ligája

2020.03.11. 23:08

Nézők nélkül jutott tovább a PSG

A Paris Saint-Germain hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot.

Párizs, 2020. március 11. Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA által közreadott kép Emre Canról, a Borussia Dortmund (b) és Idrissa Gueyérõl, a Paris Saint-Germain játékosáról az üres párizsi Parc des Princes stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján 2020. március 11-én. A mérkõzést a tüdõgyulladást okozó koronavírus terjedése miatt biztonsági okokból zárt kapuk mögött rendezik. MTI/EPA/UEFA/Getty Images MTI/EPA/UEFA/Getty Images

Forrás: MTI/EPA/UEFA

Fotó: Getty Images

A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül került sor a találkozóra, amely a francia együttes történetének harmadik zárt kapus mérkőzése volt a Parc des Princes-ben. Az összecsapás előtt mintegy 3000 francia szurkoló gyűlt össze a stadionon kívül, a rendezők pedig a drukkerek három drapériáját függesztették ki a nézőtéren, közülük a legnagyobbon ez állt: „a PSG a mi egyetlen vírusunk”.

Az első fél óra végén Neymar bevetődve, fejjel szerzett vezetést, majd a szünet előtt Bernat növelte kétgólosra a különbséget, amivel a PSG jutott a legjobb nyolc közé.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:

Paris Saint-Germain (francia) – Borussia Dortmund (német) 2-0 (2-0)

------------------------------------------------------------------

gól: Neymar (28.), Bernat (45+1.)

kiállítva: Can (Dortmund, 89.)

Továbbjutott: a PSG, 3-2-es összesítéssel.

Forrás: MTI

Borítókép: Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA által közreadott kép Emre Canról, a Borussia Dortmund (b) és Idrissa Gueyéről, a Paris Saint-Germain játékosáról az üres párizsi Parc des Princes stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján 2020. március 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában