Hlavnyay László Emlékverseny Mályiban

Hlavnyay László Emlékverseny Mályiban
Mályi – A hétvégén közel harminc versenyző részvételével került sor Mályiban, a vitorlások szokásos évadnyitó versenyére, mely az idén a rendező egyesületet (MMVSC) megalapító Hlavnyay László tiszteletére az ő nevét viselte.

Ennek apropóján a rendes éves évadnyitó ceremóniát megelőzően egy megemlékezésre került sor, ahol a résztvevő egyesületek vezetői és tagjai megkoszorúzták emléktábláját, és a tó vizére bocsátott színes virágszálakkal rótták le tiszteletüket egykori vezető sporttársuk előtt.

Ez a verseny általában minden évben erős szélben zajlik, de idén megtréfálta a széljárás az indulókat. Szombaton – a kezdeti teljes szélcsend után – csak délután sikerült egy futamot megrendezni, s azt is a hirtelen felerősödő szél miatt többen feladni kényszerültek. A vasárnap már kegyesebb volt a mezőnnyel, hiszen a kellemes tavaszi szélben a még fennmaradó két futamot is sikerült letudnia a versenyzőknek.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a boon-sportoldal kategóriából


hirdet�s