Hivatalosan is felavatták a Sajószentpéter új körforgalmát

Akt.:
Hivatalosan is felavatták a Sajószentpéter új körforgalmát
Hivatalosan is felavatták a Sajószentpéter új körforgalmát - © Fotó: Vajda János
Sajószentpéter – Átadták csütörtökön a 26-os és 27-es főutak kereszteződésében megépült új körforgalmat Sajószentpéteren.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Sajószentpéter önkormányzatának beruházásában megvalósult csomópontot százötvenegy millió forintos európai uniós, tizenegy milliós önkormányzati forrásból és a BorsodChem Zrt. tizenötmilliós támogatásából építették meg körülbelül három hónap alatt.

IMG_3700

IMG_3735

IMG_3702

IMG_3744

A körforgalmat Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Faragó Péter polgármester és Peiker Tamás, a közút megyei igazgatója adták át.

ÉM


A káosznak végre vége
Sajószentpéter - Átadták kedden délután a forgalomnak a Sajószentpéteren épült körforgalmat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közölte: megszűnik végre a hónapok óta uralkodó áldatlan állapot a 26-os út sajószentpéteri szakaszán. A társaság és a városi önkormányzat közös beruházásában elkészült az új...

Már majdnem kész a körforgó
Sajószentpéter - Részben átadták a forgalomnak az átépített csomópontot. Megszűnt a félpályás útlezárás, múlt vasárnap óta ismét két sávon járható a 26-os út a Sajószentpéteren épülő új körforgalomban. Az intézkedésnek köszönhetően szinte teljesen megszűntek az elmúlt három hónapban tapasztalt du...