NB III.

2019.09.09. 08:30

„Tudtuk, hogy nehéz lesz és az is lett”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 6. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Egy jó csapat ellen sikerült otthon tartania a három pontot a DVTK tartaléknak

Fotó: Kozma István

Ózdi KSC – Termálfürdő Tiszaújváros 0-0

Ózd, 500 néző. V.: Kovács.

Ózd: Lékai – Tönkő, Gál B., Kozics, Pataki R. (Tóth G.), Bogáti (Balogh), Gábor (Zöllei), Lévai, Keményffy, Marczis, Gál Sz. Edző: Várhidi Péter.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Lippai, Gelsi, Pap, Csicsek (Bussy), Tóth M., Hussein, Orosz, Terdik, Molnár M. (Kulcsár). Edző: Gerliczki Máté.

Jók: Gál Sz., Tönkő, Lévai, ill. senki.

Várhidi Péter: – A hatvanötödik percig el kellett volna dönteni a meccset a javunkra, voltak helyzeteink, a végén már csak küzdöttünk.

Gerliczki Máté: – Jó iramú mérkőzést játszottunk. Az utolsó húsz percben szinte egy kapuztunk, hatalmas helyzeteket hagytunk ki de mivel az Ózdnak is voltak lehetőségei ezért a döntetlen reális.


Tállya KSE – Jászberényi FC 0-0

Ibrány, 200 néző. V.: Jakab.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Huszti, Minczér (Németh B.), Csicsvári, Potyka (Paranai), Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Sárosi), Bihari. Edző: Uray Attila.

Jászberény: Miski – Szőllősi, Ludasi, Süttő, Pálinkás, Király (Nagy), Lakatos G., Lakatos B., Sándor (Balogh), Gresó, Szemere. Edző: Németh Gyula.

Jók: az egész csapat, ill. Süttő, Szemere, Szőllősi.

Uray Attila: – Nagyon nehéz mérkőzésen mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei. Megérdemelt, igazságos döntetlen, gratulálok a csapatnak. Nyugodj békében Lukács Bertalan!

Németh Gyula: – Gratulálok a csapatomnak. Tudtuk, hogy nehéz lesz és az is lett. A veretlenségünket megőriztük, a mezőnyfölényünket ki kellett volna használnunk azonban gól nélkül nem lehet nyerni, így a döntetlen reális. Sok sikert az ellenfél csapatának.


Putnok FC – Ceglédi VSE 0-2 (0-0)

Putnok, 300 néző. V.: Kovács.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz., Fazekas, Zimányi (Kismarton), Csirszki, Katona, Mahalek, Illés R. (Illés G.), Tucsa, Nemes. Edző: Kriston István.

Cegléd: Tulipán – Bagó, Bodó, Lukács, Kun (Makrai), Takács, Pesti (G. Bíró), Kovács L., Szilágyi (Cseh), Szász, Markó. Edző: Schőn László.

G.: Szász, Takács.

Jók: sebki, ill., Bagó, Bodó, Takács, Pesti, Szász.

Kriston István: – Amíg hazai pályán gólképtelenek vagyunk addig nehéz pontot vagy pontokat szerezni, ebben mindenféleképpen javulnunk kell. Gratulálok az ellenfélnek.

Schőn László: – Az első félidőben indiszponáltan futballoztunk, nem játszottuk a játékunkat. A másodikban rendeztük a sorainkat az utolsó húsz percben már az történt amit szerettünk volna, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.


Diósgyőri VTK tartalék – Eger SE 2-1 (2-1)

Miskolc, 200 néző. V.: Horváth.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Tóth B. (Nagy Z.), Zsiga (Gönczi), Korbély, Budaházi, Orosz M., Óvári, Mertse (Csávás), Ternován, Orosz D. Edző: Vég Csongor.

Eger: Nacsa – Valkay, Farkas (Pratsler), Antal, Vitelki, Lőrincz, Gajda, Stampf (Kis), Debreceni, Benke, Pataki (Árvai). Megbízott edző: Harmati Péter.

G.: Korbély, Mertse, ill. Benke.

Jók: Bukrán, Korbély, Óvári, Ternován, Orosz M., Mertse, ill. senki.

Vég Csongor: – Gratulálok a csapatnak az első győzelmünkhöz, egy jó csapat ellen sikerült itthon tartanunk a három pontot. Jó elegyet alkotott ma a rutinos fiatal és a fiatal, de rutintalan játékosok összessége. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, viszont az egyik negatívuma a mai napnak, hogy a kihasználásokban nem voltunk hatékonyak. Ez kis túlzással majdnem meg is bosszulta magát, mert kettő egyes vezetésnél kapusunk ziccert védett. Le kell tudnunk zárni a meccseket, mert erre ma többször is volt lehetőségünk. Azonban voltak nehéz pillanataink is amikor a vendégek magukhoz vették a kezdeményezést, de a szívünk és győzni akarásunk a szenvedős időszakon átsegített minket.

Harmati Péter: – Ezen a mérkőzésen ennyi volt a két csapat közt, ha nem több. Mind akarásban, mind tudásban, mind sebességben, úgyhogy el kell gondolkodjunk hogyan tovább. Természetesen majd az új edző ezt megteszi, meglátjuk, hogy ki az, aki érdemes erre a csapatra és ki az aki nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában