Hivatalos: Bruce Willis lett a Hell reklámarca! Itt az új reklámfilm!

Akt.:
Bruce Willis lett a Hell reklámarca!
Bruce Willis lett a Hell reklámarca!
Minden idők egyik legnagyobb akciófilm sztárja a piacvezető magyar energiaital márkához adta az arcát: Amerika egyik leghíresebb csillaga szerződést kötött a HELL-lel, így a neve mostantól összefonódik a márkával.

A Bruce Willisszel készült reklámfilm április 2-án debütált Magyarországon és a világ számos országában – számolt be róla a blikk.hu.

willis_hell1

„A Hell Energy márka a dinamizmust, az erőt és a minőséget képviseli. Mindenképpen olyan személyre volt szükségünk, aki megtestesíti mindezen értékeket. Amikor elkezdtük tervezni a projektet, több név is felmerült, végül Bruce Willisre esett a választásunk, hiszen ő egy olyan karakter, akit a világ minden pontján ismernek, és a neve garancia a legjobb minőségre” – mondta Pantl Péter, a Hell Energy marketingigazgatója a blikk.hu-nak.

willis_hell3

„A világsztárra épülő kampány egyszerre indul a Hell közel 50 export országában, kihasználva a 360 fokos kommunikáció adta lehetőségeket, különös tekintettel a socialmedia-csatornákra. Emellett az üzletekben és plakátokon is találkozhatnak majd fogyasztóink Bruce Willis arcával” – tette hozzá a marketingigazgató.

A HELL Bruce Willissel készült reklámfilmje IDE kattintva érhető el.

ÉM