Magyarország

2010.03.15. 15:59

MÁRCIUS 15. - Navracsics Tibor: A modern demokrácia legnehezebb 8 évét kell lezárni

<p>Az elmúlt 8 év a modern magyar demokrácia legnehezebb idõszaka volt - mondta hétfõn a Fidesz ünnepi, kampánynyitó gyûlésén Budán az ellenzéki párt frakcióvezetõje.</p>

Navracsics Tibor szerint ezt az idõszakot le kell zárni és egy minden magyar felemelkedését biztosító új fejezett kel nyitni. A politikus azt is mondta: ma a Fidesz a legerõsebb politikai közösség, ám ez nem a legtöbb joggal, hanem a legtöbb kötelezettséggel jár.

Egy szomorú, bukásokkal teli korszakot kell most lezárni, megnyitva ezzel egy hosszú gyarapodást, minden magyar felemelkedését nyújtó fejezetet - fogalmazott hétfõn Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetõje szerint a magyar tehetséges, szorgalmas, jóravaló nemzet, amelynek már csak egy jó kormányra van szüksége.

A politikus arról is beszélt, hogy 2002-ben egy sikeres országot adtak át a szocialistáknak, akik azonban nem jól sáfárkodtak a rájuk bízott vagyonnal. Navracsics Tibor hangsúlyozta: csak a választópolgárok felhatalmazásával fognak kormányt alakítani.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!