Hírverő meccsen hintett egy híján 10-et a DVTK

Akt.:
Hírverő meccsen hintett egy híján 10-et a DVTK
© Fotó: Szabó Krisztián | dvtk.eu
Emőd, Miskolc – Utolsó mérkőzését játszotta a DVTK a 2015-2016-os idényben. A kétszer harminc perces klasszikus hírverő találkozón Griffiths mesterhármast ért el, Egerszegi és Bacsa duplázott, valamint Bognár és Szabó I is betalált Emődön.

dvtk_emod02

Emőd SE – Diósgyőri VTK 0-9 (0-7)

Emőd, 700 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (Ambrus Dániel, Varga Zsolt)

Emőd: Prodán – Szabó Zs., Fekete, Németh Cs., Fróna, Hriczó, Petruska, Hocza, Rémiás, Boncsér, Ficsor. Vezetőedző: Vass László.

DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Mahalek, Németh M., Egerszegi, Koman, Oláh B., Bognár I., Bacsa, Griffiths. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Csere: Antal helyett Zöldesi, Koman helyett Szabó I B., Prodán helyett Czimbalmos, Németh Cs. helyett Nagy G., Hocza helyett Borbély, Rémiás helyett Németh G. mind a 31., Egerszegi helyett Okuka a 41., Griffiths helyett Tamás a 47., Szabó Zs. helyett Lovász az 50., Ficsor helyett Nagy S. az 52. percben.

Gólszerző: Griffiths (3), Egerszegi (2), Bacsa (2), Bognár I., Szabó I B.

fust1

Vass László: – Nagy élmény volt a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt a DVTK vendégjátéka. Köszönjük a Diósgyőrnek, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel!

Egervári Sándor: – A mérkőzés elérte a célját, nagyon sok néző, és rengeteg gyerek állt ma a pálya körül, ami a jövő szempontjából rendkívül fontos.

Forrás: dvtk.eu

dvtk_emod4

dvtk_emod2

dvtk_emod8

Fotók: Szabó Krisztián/dvtk.eu