Fával akadt össze a teherautó Miskolcon

Fával akadt össze a teherautó Miskolcon

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon csütörtökön délután a Lónyai Menyhért utcán.
tovább »
Közlemény - 2016 nyarára készülhet el az új Diósgyőri Stadion

Közlemény - 2016 nyarára készülhet el az új Diósgyőri Stadion

Miskolc - 6,5 milliárd forintból egy 15 ezer férőhelyes stadion és Utánpótlás Akadémia épül Miskolcon a DVTK jelenlegi területén és környékén – jelentette be a mai sajtótájékoztatón Dr. Kriza Ákos, Miskolc M.J.Város polgármestere.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Czomba: csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket

Edelény, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket a gazdaság, a foglalkoztatás szempontjából is - jelentette ki Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Edelényben, lakossági fórumon.
tovább »

Ajánlást tett közzé az elektronikus hírközlési szolgáltatásról a Budapesti Békéltető Testület

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Budapesti Békéltető Testület összegyűjtötte azokat a tipikus panaszokat, amelyeket az elektronikus hírközlési szolgáltatásokkal kapcsolatban hoztak elé a fogyasztók, a tapasztaltak alapján készült ajánlást csütörtökön mutatta be a sajtónak a testület.
tovább »
Besegítenek a napelemek Hidasnémetiben

Besegítenek a napelemek Hidasnémetiben

Hidasnémeti - Hetven kilowattos napelemparkot adtak át csütörtökön Hidasnémetiben, mely a település közvilágítását és az önkormányzati intézmények villamosenergia-ellátását biztosítja majd.
tovább »

Művészeti pályázat indul középiskolásoknak és egyetemistáknak

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Képző címmel hirdetett művészeti pályázatot a Diákhitel Központ, amely középiskolások és felsőoktatási hallgatók festményeit, grafikáit és fotóművészeti technikával készült alkotásait várja.
tovább »

Devizahitelek - Elutasította a bíróság a Budapest Bank keresetét

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Fővárosi Törvényszék csütörtökön elutasította a Budapest Bank keresetét a hitelintézet állam ellen indított perében.
tovább »

Önkormányzat 2014 - LMP: A közétkeztetés színvonala aggasztó

Miskolc, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A közétkeztetést minőségivé, emberközelivé és nonprofittá tételét szorgalmazza a Lehet Más a Politika (LMP), Lengyel Szilvia, a párt szakpolitikusa miskolci sajtótájékoztatóján azt mondta: hisznek abban, hogy az iskolai menza lehet egészségesebb és jobb ízű, zöldpártként pedig ösztönözni szeretnék az egészséges életmódra nevelést, a gyermekek egészséges fejlődését és a minőségi élelmiszerek felhasználását leginkább elősegítő közétkeztetési szabályozás kialakítását.
tovább »
Visa: egyre többször fizetnek bankkártyával a magyarok külföldön

Visa: egyre többször fizetnek bankkártyával a magyarok külföldön

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Egyre többet használják Visa kártyájukat a magyarok külföldön, az idén június-augusztusban 17 százalékkal gyakrabban fizettek kártyával és ugyanennyivel emelkedett az általuk fizetett összeg is - derül ki a Visa Europe csütörtökön közzétett adataiból.
tovább »
Kitolja a szakminiszter az öreg gázkazánok felülvizsgálati határidejét

Kitolja a szakminiszter az öreg gázkazánok felülvizsgálati határidejét

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Az 1981. előtt, vagy ismeretlen időpontban üzembe helyezett gázkazánok műszaki-biztonsági felülvizsgálatát ez év utolsó napjáig kell megrendelni a gázszolgáltatónál, az eredeti határidő múlt év vége volt - olvasható a nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezetében a kormány honlapján.
tovább »

Lezárt ügyek: bíróság elé állnak a kerékpártolvajok Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A rendőrök befejezték azzal a két fiatalkorúval szemben a nyomozást, akik az egyik tiszaújvárosi társasház előtti kerékpártárolóból tulajdonítottak el egy kerékpárt.
tovább »
Ellopták, eladták Encsen

Ellopták, eladták Encsen

Encs - A rendőrök visszaadták ellopott kerékpárját egy encsi férfinak, aki így visszakapta jogos tulajdonát.
tovább »

Közrendvédelem – otthonról is Encsen

Encs - Szabadidejében buktatott le egy tolvajt az Encsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály vezetője.
tovább »

KMB: Megtalálta Tarcalon

Szerencs, Tarcal, Tokaj - Egy idős gombász tűnt el Tarcal külterületén. A helyi körzeti megbízott a bejelentéstől számított két órán belül megtalálta az eltévedt nőt.
tovább »
Megújul a Kassára vezető vasúti vonal

Megújul a Kassára vezető vasúti vonal

Hidasnémeti, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Az unió pénzügyi támogatásával 174 milliárd forintból megújul a Budapest-Miskolc-Kassa vasúti fővonal - közölte Szabó Zsolt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára Hidasnémetiben, egy más témában tartott rendezvényen csütörtökön.
tovább »
Heten, mint az iskolások

Heten, mint az iskolások

Komlóska - „Lehet egy kicsit játszani? Az jó, akkor építünk utat, a végére meg sorompót, ott megy majd át a vonat” – mondja Bátor, amikor bekopogok a Komlóskai Ruszin Nemzetiségi Általános Iskola első osztályosaihoz.
tovább »
Véletlenül lett művész

Véletlenül lett művész

Hercegkút - Sokadik tárlaton vesz részt a hercegkúti óvónő festményeivel.
tovább »

Önkormányzat 2014 | Közlemény - Jobbik: Háromszoros áron dolgoztat a Fidesz a haverokkal Miskolcon

Miskolc - Ezt állította csütörtöki sajtótájékoztatóján Kovács Imre István, a Jobbik Győri kapui képviselőjelöltje azok után, hogy a Fidesz baráti, dubicsányi cége háromszoros áron nyerte el azt a parkgondozási feladatot, amit másnak harmadannyi áron hirdetnek.
tovább »

Cseh Tamás Program: hamarosan megjelenik két új pályázati felhívás

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) hamarosan közzéteszi a magyar könnyűzene támogatására meghirdetett Cseh Tamás Program két új pályázatát, amelyek közül az egyik a vidéki klubokat, a másik az előzenekarok fellépéseit támogatja.
tovább »
A napenergiára alapoznak a történelmi Abaúj két településén

A napenergiára alapoznak a történelmi Abaúj két településén

Hidasnémeti, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A történelmi Abaúj két települése, a ma Szlovákiához tartozó Buzita és a határ innenső részén fekvő Hidasnémeti több mint 550 ezer eurót fordított napelemes rendszerek kiépítésére, az összeg túlnyomó részét uniós pályázaton nyerték - hangzott el Hidasnémetiben a projekt átadásán csütörtökön.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. szeptember 18.

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Önkormányzat 2014 - Pásztor Albert: Miskolc változást akar

Miskolc, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Miskolc egykori, sikeres polgármesteréről, Szentpáli Istvánról nevezte el programját Pásztor Albert, a borsodi megyeszékhely függetlenként induló, a baloldali pártok által támogatott polgármesterjelöltje. Csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: Szentpáli polgármesteri időszakában Miskolc legtöbb korábbi problémája megoldódott, a közbiztonságtól kezdve az infrastrukturális hiányok felszámolásáig.
tovább »
Daewoo húzta meg az Opelt Miskolcon

Daewoo húzta meg az Opelt Miskolcon

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Kiss Ernő utcán csütörtökön délután.
tovább »

Gyógyszeres bor ivásába halt bele egy 15 éves lány

Miskolc, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Egy 15 éves lány meghalt Gesztelyben, mert barátai erős antidepresszánsokkal keverték a neki kínált bort, csak azért, hogy fokozzák a buli hangulatát. A fiatalokat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.
tovább »
Bemutatták a diósgyőri stadion látványterveit

Bemutatták a diósgyőri stadion látványterveit

Miskolc, 2014. szeptember 18., csütörtök, (MTI) – Már nemcsak stadionrekonstrukcióról van szó Miskolcon, közelebbről Diósgyőrben, hanem egy sportkomplexum fejlesztését jelentette be Kriza Ákos, Miskolc polgármestere (Fidesz-KDNP) csütörtökön sajtótájékoztatón, amelyen a DVTK-stadion rekonstrukciós terveiről számoltak be.
tovább »

Devizahitelek - Elutasította a Hungária Takarék keresetét a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Elutasította a Hungária Takarék Takarékszövetkezet devizahitelekkel kapcsolatban a magyar állam ellen benyújtott keresetét a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.
tovább »
A hétvégén több lesz a napsütés, de csapadék is várható

A hétvégén több lesz a napsütés, de csapadék is várható

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A hétvégén több napsütésre lehet készülni, néhol 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Ezzel együtt ismét várható zápor, helyenként zivatar is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
tovább »
Szent Anna három lányára utal a tér

Szent Anna három lányára utal a tér

Miskolc - A gyermekáldás, az anyaság „ihlette” a teret, amely október közepére készül el.
tovább »

Rétvári: év végéig mintegy 1200 bölcsődei férőhelyet adhatnak át

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Az Új Széchenyi Terv keretén belül év végéig még öt régióban, mintegy 1200 új bölcsődei férőhelyet adhatnak át - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy írásbeli kérdésre válaszolva.
tovább »

Jegyzet: A selymes rét

Halomban kiterítve szárad a nedves textil a telep udvarán. Talán még ejtőernyőselymet is készítenek. Szántó István jegyzete.
tovább »
Új lakók a baráthegyi farmon

Új lakók a baráthegyi farmon

Miskolc - Két alpaka érkezett a miskolci Szimbiózis Alapítvány baráthegyi farmjára: Kelopátra és Pumukli (a vöröske).
tovább »
Konyhasó termékeket hívatott vissza a hatóság

Konyhasó termékeket hívatott vissza a hatóság

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételeket rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
tovább »
Fogy a lóbalzsam, kopik a túrabakancs

Fogy a lóbalzsam, kopik a túrabakancs

Béb - Már a Bakonyban járnak a rönktoló hallgatók, köztük a nyolc miskolci egyetemista.
tovább »
Jegyzet: Indulatok kereszt­tüzében

Jegyzet: Indulatok kereszt­tüzében

Navracsics Tibor sokoldalúan művelt, intelligens és kellő tapasztalattal rendelkező, mondhatni, dörzsölt politikus. Akit, ha korrekt körülmények között kérdeznek, nehéz sarokba szorítani, legyőzni – ez a meggyőződésem. Kovács Zsolt jegyzete.
tovább »
Ároktői banda - Az eljárás felfüggesztését kezdeményezte az egyik ügyvéd

Ároktői banda - Az eljárás felfüggesztését kezdeményezte az egyik ügyvéd

Szeged, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) – A másodfokú eljárás felfüggesztését kezdeményezte az ároktői banda ügyében Ikladi Edit ügyvéd, az első fokon tényleges életfogytiglani büntetéssel sújtott harmadrendű vádlott ügyvédje csütörtökön.
tovább »
DVTK: Tizenötezer fős stadiont építenének

DVTK: Tizenötezer fős stadiont építenének

Miskolc - A Diósgyőri Stadion rekonstrukciós tervekről tartottak csütörtökön sajtótájékoztatót Diósgyőrben.
tovább »
Nézőpont: Nyelvtudás? Hatalom!

Nézőpont: Nyelvtudás? Hatalom!

A sorra napvilágot látó felmérések szerint hazánkban csupán a népesség közel egynegyede beszél valamilyen idegen nyelven, kérdés persze, hogy azt is hogyan. Ezzel szemben országot minősíti – természetesen pozitív értelemben –, hogy érezhetően, szemre is egyre több külföldi érkezik látogatóba vagy akár hosszabb időre is. Sipeki Attila jegyzete.
tovább »
Horgássz Te is, Zsófiért!

Horgássz Te is, Zsófiért!

Miskolc - A 2,5 éves kislány tüdőrákos. Túl a kemoterápián, komoly műtét vár rá. A család támogatására több akció indult.
tovább »
Utoljára üléseztek a képviselők

Utoljára üléseztek a képviselők

Miskolc - Az önkormányzati ciklus utolsó ülését tartotta csütörtökön Miskolc képviselő-testülete. A város gazdálkodásával, vagyongazdálkodásával, városüzemeltetésével, megállapodásaival és pályázataival kapcsolatos előterjesztésekről döntöttek, témánként összevont formában.
tovább »
Ároktői banda - Elkezdődött az ügy másodfokú tárgyalása Szegeden

Ároktői banda - Elkezdődött az ügy másodfokú tárgyalása Szegeden

Szeged, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) – Az elsőfokú ítélet ismertetésével elkezdődött az ároktői banda ügyének tárgyalása Szegeden csütörtök délelőtt.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Anna, a nap szépe

Anna nyíregyházi diáklány, aki izgatottan készült első nap szépe fotózására, melyen az izgalom elmúltával jól érezte magát.
tovább »

További hírek a Borsod-Abaúj-Zemplén kategóriából
Önkormányzat 2014 – Czomba: csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket
Edelény, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket a [...] tovább »
Fával akadt össze a teherautó Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon csütörtökön délután a Lónyai Menyhért utcán. tovább »
Közlemény – 2016 nyarára készülhet el az új Diósgyőri Stadion
Miskolc - 6,5 milliárd forintból egy 15 ezer férőhelyes stadion és Utánpótlás Akadémia épül Miskolcon a DVTK [...] tovább »
Ajánlást tett közzé az elektronikus hírközlési szolgáltatásról a Budapesti Békéltető Testület
Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Budapesti Békéltető Testület összegyűjtötte azokat a [...] tovább »
Besegítenek a napelemek Hidasnémetiben
Hidasnémeti - Hetven kilowattos napelemparkot adtak át csütörtökön Hidasnémetiben, mely a település [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása