Vontatott autó ütközött Miskolcon

Vontatott autó ütközött Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Lyukóbányai úton hétfőn kora este.
tovább »
Új iroda, nagyobb rendőri jelenlét Domaházán

Új iroda, nagyobb rendőri jelenlét Domaházán

Domaháza - A megye legnyugatibb településén is a közbiztonság javulását várják a legújabb fejlesztéstől.
tovább »

Közlemény - Tanévkezdés Felsődobszán

Felsődobsza - Nyugodt körülmények között és a jövőben bizakodó légkörben zajlottak a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) összes tanintézményében az újabb iskolai év hivatalos tanévnyitó ünnepségei 2014. szeptember 1-én.
tovább »
OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy "forró" nap sem volt

OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy "forró" nap sem volt

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az idei nyár csapadékos és meleg is volt egyben: egy augusztus havi csapadékmennyiséggel több hullott, mint a sokévi átlag, s mindeközben az átlagosnál fél fokkal melegebb volt az idei nyár, de országos átlagban egy "forró" napot sem regisztráltak. Az abszolút napi maximumhőmérséklet 36,5 Celsius-fok volt - közölte Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője hétfőn az MTI érdeklődésére.
tovább »

Devizahitelek - További négy pénzintézet ügyében halasztotta el a határozathirdetést a bíróság

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Határozathirdetésre halasztott el négy újabb devizahiteles pert a Fővárosi Törvényszék hétfőn, melyeket a Lombard Ingatlan Zrt., az Örkényi Takarékszövetkezet, a Retail Prod Zrt. és a PSA Finance Hungary Zrt. indított a magyar állam ellen.
tovább »

Tanévkezdés - Idén is folytatódik az iskolagyümölcs-program

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kizárólag magyar termelőktől származó, friss gyümölcsöt biztosít az általános iskolák 1-6. osztályos tanulóinak az új tanévben is folytatódó iskolagyümölcs-program. Az egészségmegőrző programhoz évről évre több iskola és termelő csatlakozik - közölte a program egyik beszállítója, a Matész-Fruct Kft. hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Devizahitelek - Szeptember 16-án lesz ítélet az Aegon Magyarország Hitel Zrt. perében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-án hirdet ítéletet a bíróság az Aegon Magyarország Hitel Zrt. által a törvényi vélelem megdöntése végett a magyar állam ellen indított perben, amely hétfőn kezdődött el a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumán.
tovább »
Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Miskolc, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dílereket elfogták - közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes hétfőn Miskolcon, sajtótájékoztatóján.
tovább »

Elhalasztotta a döntést a bíróság a Savaria Takarékszövetkezet ügyében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 15-ére halasztotta a határozat kihirdetését a Savaria Takarékszövetkezet magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »

Devizahitelek - Újabb három hitelintézet ügyében halasztotta el a döntést a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-ára halasztotta az ítélethirdetést az Unicredit Leasing Hungary, az Unicredit Leasing ImmoTruck Pénzügyi Szolgáltató Zrt. és az Erste Lakáslízing Zrt., a magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »
Jegyzet: Jó államit!

Jegyzet: Jó államit!

Szerettem az iskolakezdést. Diákként és tanárként is. Iskolaillat, gyerekzsivaj, osztálytársak, tantestület, programok. Csuda jó volt! Immár közel két évtizede nem kell tanévnyitóra mennem, de mindig is nyomon követtem az oktatás helyzetét. Kovács Zsolt jegyzete.
tovább »
Vasárnapi tanévnyitók

Vasárnapi tanévnyitók

Bükkaranyos - Tanévnyitó ünnepséget rendeztek vasárnap délután a Bükkaranyosi Általános Iskolában.
tovább »

A furmint lesz a főszereplő Mádon

Mád - Hamarosan újra itt a mádi borünnep, immár negyedszer rendezik meg a hét végén.
tovább »

Ösztöndíjpályázat hátrányos helyzetű gyerekeknek

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szociálisan hátrányos helyzetű kisiskolások támogatására.
tovább »
Közlemény - A miskolciak egy hónapig ingyen látogathatják a Diósgyőri várat!

Közlemény - A miskolciak egy hónapig ingyen látogathatják a Diósgyőri várat!

Miskolc - Ingyenes várlátogatásra invitálja a miskolciakat Dr. Kriza Ákos. A Közép-Európában is egyedülálló Diósgyőri várat 2014. szeptember 1.-től, hétfőtől, egy hónapon át miskolci lakcímkártyával ingyen lehet megcsodálni - jelentette be Miskolc polgármestere a várátadó ünnepségen.
tovább »

Önkormányzat 2014 | Közlemény - Fidesz-KDNP: Tisztességben megőszült embereket aláz a Jobbik, a lehető legmélyebb igénytelenséggel

Miskolc - Pakusza Zoltán, hivatalban lévő Jobbikos önkormányzati képviselőként nem ismeri sem az önkormányzati választásokról szóló törvényt, sem a választókerületet, ahol képviselőjelöltként indul.
tovább »
Önkormányzat 2014 | Közlemény - Másfél millió forint értékű oktatási segédeszközt adományoz a Jobbik

Önkormányzat 2014 | Közlemény - Másfél millió forint értékű oktatási segédeszközt adományoz a Jobbik

Miskolc - Másfél millió forint értékű oktatási segédeszközt adott át Jakab Péter a miskolci Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolának a tanév első napján. A nagy értékű adomány része a Jobbik tudatos városépítésének, egyben üzenet a többi pártnak: a kampányra szánt millióikat óriásplakátok százai helyett inkább költsék Miskolc jövőjére, a fiatalok minőségi oktatására – mondta a Jobbik polgármesterjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján.
tovább »
Új fesztivál született Mezőzomboron

Új fesztivál született Mezőzomboron

Mezőzombor - Hagyományteremtő céllal három napos csülökfesztivált rendeztek Mezőzomboron. A főzőversenyen szombat délelőtt húsz csapat mérte össze tudását, emellett színvonalas programok és neves fellépők színesítették az eseményt.
tovább »
Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Emőd, Sajószöged, Tiszaújváros - Telephellyel is rendelkeztek Sajószögeden azok a dílerek, akiket a rendőrök a TEK szakembereivel közösen elfogtak. A rendőrség 63 kilogramm új pszcihoaktív anyagot foglalt le az összehangolt akció során.
tovább »

Devizahitelek – Elhalasztották a Porsche Bank perét

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-ára halasztotta a döntést a Porsche Bank Zrt. által a magyar állam ellen indított devizahiteles perben a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »
Palackhajók tiszai versenye

Palackhajók tiszai versenye

Cigánd - Ismét Cigándon rendezték meg a II. Tiszai Pet-Kupát.
tovább »
Emelkedik az üzemanyagok ára

Emelkedik az üzemanyagok ára

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
tovább »
Homokvár állott Cigándon

Homokvár állott Cigándon

Cigánd - A cigándi Tisza-parton a közelmúltban a Pet-Kupához kapcsolódva homokvárépítő versenyt rendeztek.
tovább »
Panoptikum Karoson

Panoptikum Karoson

Karos - A karosi Honfoglalás-kori Látogatóközpontban panoptikum is várja a látogatókat, ahol honfoglaló őseink életének pillanatait tekinthetik meg.
tovább »
Új autót kapott a bodrogközi ügyelet

Új autót kapott a bodrogközi ügyelet

Cigánd - Új autót kapott a Központi Orvosi Ügyelet, melynek átadását a napokban tartották meg Cigándon.
tovább »

Elbúcsúztatták a nyarat

Karcsa - A karcsai sportpályát most szombaton délután a karcsai iskolások és óvodások vették birtokukba abból az alkalomból, hogy ez volt az idei nyári szünet utolsó hétvégéje.
tovább »

Leányvár sem maradt ki

Révleányvár - Révleányvár is részt vett az „Őrizd a tüzet” rendezvénysorozatban.
tovább »

Útfelújítások Cigándon

Cigánd - A cigándi önkormányzat tájékoztatja a város lakosságát, hogy a napokban elkezdődtek a szociális célú városrehabilitációs projekt út- és járdafelújítási munkálatai.
tovább »

48 véradó nagy segítsége

Pácin - 2014. augusztus 28-án a pácini prof. Czinke Ferenc Faluházban sok ember érezte azt, hogy segítenie kell embertársainak – írja a bodrogkoz.com.
tovább »
Négy iskolással indult a tanév Nekézsenyben

Négy iskolással indult a tanév Nekézsenyben

Nekézseny - A páratlan természeti szépségre építhet a jövőben a hegyháti település.
tovább »

Kézműves játszóház Kisrozvágyon

Kisrozvágy - A kisrozvágyi Művelődési ház gyermekekkel telt meg augusztus 27-én délután.
tovább »

Lelkészválasztás előtt a cigándi gyülekezet

Cigánd - A cigándi református gyülekezet éléről, közel harminc év szolgálat után, 2014. július 1-jével leköszönt Makatura József és Makatura Józsefné lelkész házaspár. Ettől a dátumtól a helyettesítő szolgálatot Tanászi Árpád lelkipásztor végzi.
tovább »

Utazok.hu: erősebb szezont zártak a szállásadók idén

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - A szállásadók összességében erősebbnek értékelték az idei szezont, mint a tavalyit az Utazok.hu szállásközvetítő felmérése szerint.
tovább »

Választás 2014 - Az ÁSZ megkezdte a mandátumhoz nem jutott pártok ellenőrzését

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az Állami Számvevőszék megkezdte az áprilisi országgyűlési választáson pártlistát állított, de parlamenti képviselethez nem jutott pártok ellenőrzését - közölte az Állami Számvevőszék hírportálján hétfőn.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. szeptember 1.

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Devizahitelek - A Sberbank perében szeptember 16-án lesz az ítélethirdetés

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - A Fővárosi Törvényszék a hétfői tárgyalást követően szeptember 16-ára halasztotta a döntéshozatalt a Sberbank kontra magyar állam devizahiteles perben.
tovább »
Iskolakezdés: Az Észak is vigyáz a gyerekekre!

Iskolakezdés: Az Észak is vigyáz a gyerekekre!

Miskolc - Az Észak-Magyarország több mint egy évtizede minden szeptemberben megrendezi közlekedésbiztonsági kampányát.
tovább »
Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a szeptemberi iskolakezdés - hangzott el az Ökumenikus Segélyszervezet hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
tovább »

Norvég alapok - Kiírták az új civil pályázatot

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Megjelent a Norvég Civil Támogatási Alap civil szervezeteket támogató harmadik pályázatának felhívása, az első forduló beadási határideje október 15. - közölte az Ökotárs Alapítvány a pályázatot lebonyolító konzorcium vezetőjeként hétfőn az MTI-vel.
tovább »
MNB: megújulnak a bankjegyek

MNB: megújulnak a bankjegyek

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Megújítja a bankjegysorozatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB); először a tízezer forintos bankjegyek változnak, ezek keddtől ugyan már hivatalos fizetőeszköznek számítanak, de a gyakorlatban decembertől jelennek meg a forgalomban.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Anikó, a nap szépe

Anikó sárospataki diáklány. Nagyon várta már élete első fotózását, ami egyben tökéletes volt a nyár lezárására is. A képeit családjának küldi.
tovább »

További hírek a Borsod-Abaúj-Zemplén kategóriából
Vontatott autó ütközött Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Lyukóbányai úton [...] tovább »
Közlemény – Tanévkezdés Felsődobszán
Felsődobsza - Nyugodt körülmények között és a jövőben bizakodó légkörben zajlottak a Magyarországi [...] tovább »
Új iroda, nagyobb rendőri jelenlét Domaházán
Domaháza - A megye legnyugatibb településén is a közbiztonság javulását várják a legújabb fejlesztéstől. tovább »
OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy “forró” nap sem volt
Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az idei nyár csapadékos és meleg is volt egyben: egy augusztus havi [...] tovább »
Devizahitelek – További négy pénzintézet ügyében halasztotta el a határozathirdetést a bíróság
Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Határozathirdetésre halasztott el négy újabb devizahiteles pert a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása