Hihetetlen! Legóval építette be a nappaliját

Akt.:
Hihetetlen! Legóval építette be a nappaliját
London  (MTI) – Negyedmillió legoelemből épített fantáziavárost egy férfi az Egyesült Államokban családja házának nappalijában.

Bár a helyiség tágas – 50 négyzetméteres -, a legomű miatt nemigen használható szokvány módon. A játékváros nyolc és fél méter széles, tornyai 275 centi magasak. Az építőanyag legalább 13 millió forintba kerül újonnan, de Gerry Burrows a zömét használtan szerezte be, mondhatni: bontásból.

LEGO

Lego birodalmat épített nappalijában

 

A kompozíció a férfi feleségének beleegyezésével született, aki – a brit Metro újság minősítése szerint – mintanej lehet, hogy nem inkább válópert indított.

Burrows egyébként gyerekkora óta imád legozni, ám megnehezítette szenvedélyét kishúga, aki rendre átgázolt a műveken, szétdöntve őket és beborítva mindent lego elemekkel. “Mikor megvettük ezt a házat a beköltözésnél valahogy kezembe akadt egy doboz régi lego. Építeni kezdtem és nagyon élveztem, hogy nem teszi tönkre senki, mint gyerekkoromban a kisúgom. Így indult és ez lett belőle – mesélte a Burrows a kezdeteket, hozzátéve: “Nagyon megtanultam, hogy sose ugráljak otthon mezítláb” – idézte a lap a férfit.

Óriás LEGO-kép készül Gagarinról Budapesten

Címkék: ,