Hiányzott az az igazi tűz

Hiányzott az az igazi tűz
Simának mondható vereséget szenvedett (2-0) a labdarúgó NB I 3. fordulójában vasárnap este a Vasas otthonában a DVTK. Egy nappal a találkozó után Gálhidi György vezetőedző értékelte csapata teljesítményét.  Vasas-DVTK 05-06

– Nagyon jól kezdtünk, hiszen gyors akciókkal, kontrákkal több helyzetet is teremtettünk a Vasas kapuja előtt, ám tény, hogy nem tettük fel a pontot a támadásokra – nyilatkozta a szakember. – Talán túlságosan is megnyugodtunk ezután.

A vezetőedző elmondta azt is, hogy csapata középpályás sora nehezen szerzett labdát és igazán ez az alakzat a támadásokat is “nyögvenyelősen” kísérte. Gálhidi György szerint a DVTK hátul sem volt annyira stabil, mint korábban – igaz a sérülésből felépült játékosok sem száz százalékosak még. Egyszóval: voltak gondok.

Ennek szellemében

– Az egytől nyolcadik hely valamelyikének megszerzése megtisztelő cél a vezetőség részéről, azonban bízom benne, hogy a játékosaim is reálisan, ennek szellemében kezelik az elvárásokat – tette hozzá az Andrássy útiak vezetőedzője. – Egyébként amikor bajban voltunk jobban harapott a csapat. Most viszont nem volt meg, hiányzott az az igazi, ránk jellemző harci tűz. Nem vagyunk elkeseredve annak ellenére sem, hogy idegenbeli találkozók várnak ránk, hiszen a ki-ki meccseket eddig is hoztuk. Én pedig bízom és hiszek a csapatomban.

Megtudtuk azt is: az sem könnyítette a DVTK szakvezetésének munkáját, hogy Tamási Zoltán után Pintér Zoltán is megsérült, s a támadók, Tisza Tibor, vagy éppen Horváth Ferenc sem lendült még bele igazán, vagyis adósak a gólokkal. Ezen vasárnap 17 órától a Rákospalotai EAC stadionjában lesz lehetőség javítani..

JLI