Hiánypótló családi nap Szilvásváradon

Hiánypótló családi nap Szilvásváradon
Hiánypótló családi nap Szilvásváradon
Szilvásvárad – A hazai könnyűzenei élet sztárjai és gasztronómiai különlegességek várnak mindenkit Szilvásváradon.

Az Ózdi, a Putnoki és a Kazincbarcikai Járás településeihez is közel eső Szilvásváradon nagyszabású családi napot tartanak az előttünk álló hétvégén. A szabadtéri színpadot a Börtönmúzeum alatti és a Szalajka-völgy bejárata előtti parkolóban állítják föl, ahová számos sztárvendéget várnak a három nap során. Papp Gábor, az esemény főszervezője érdeklődésünkre elmondta: a programot igyekeztek úgy összeállítani, hogy a gyerekek, a felnőttek és az idősebb korosztály is megtalálja a kedvére valót. Szilvásváradon egyébként ez lesz az első Családi Nap, de a tervek szerint hagyományteremtő szándékkal indítják útjára a programot.

Szilvásvárad a környék egyik kiemelt turisztikai központja, számos nevezetességgel. Ilyen jellegű program azonban még egyáltalán nem volt, tehát valamilyen szinten hiánypótló a hétvégi rendezvény – fogalmazott érdeklődésünkre Papp Gábor. – Valóban igaz, valamennyi korosztályt megcélozzuk, azt szeretnénk, ha a kicsiktől a felnőtteken át, egészen az idősekig, mindenki jól érezné magát nálunk. A program mindhárom napon ingyenes, bízunk benne, hogy többezres látogatói létszámmal kell számolunk.

Zene és egyebek

A Családi Napon többek között fellép majd Ádám és Éva, vagyis a Neoton Sztárjai, az érdeklődők találkozhatnak a Balkán Fanatikkal, szombaton este pedig Charlie ad élő koncertet Szilvásváradon. Emellett zenélnek a Sláger TV népszerű előadói, de Török Ádám és a Mini is a húrok közé csap. A dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter fővédnöksége alatt futó hétvégén a zenei csemegék mellett számos gasztronómiai különlegességgel is készülnek. Papp Gábor hozzátette: a magyar konyhavilág egyedi ízei, pisztrángkülönlegességek, interaktív gyermekprogramok, és természetesen a településre jellemző kisvasút és a fátyol vízesés is várja a családokat az előttünk álló hétvégén.

ÉM-ME