Sport

2016.01.30. 18:04

Videó: Egy gól döntött a borsodiak ködös meccsén

Miskolc - Egykori szövetségi kapitányok csapatai mérkőztek meg Miskolcon: az Egervári Sándor vezette Diósgyőri VTK a Pintér Attila által irányított Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját fogadta felkészülési mérkőzésen szombaton.

Miskolc - Egykori szövetségi kapitányok csapatai mérkőztek meg Miskolcon: az Egervári Sándor vezette Diósgyőri VTK a Pintér Attila által irányított Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját fogadta felkészülési mérkőzésen szombaton.


Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

1-0 (1-0)

DVTK Labdarúgó Edzőközpont, új műfüves pálya, 150 néző. Vezette: Nagy Róbert (Dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

Diósgyőri VTK: Rados - Okuka (Eperjesi, 80.), Egerszegi, Kovács G., Nemes (Németh M., 65.) - James, Elek - Bacsa (Nikházi, 46.), Koman (Bognár, 46.), Barczi - Novothny (Griffiths, 65.). Vezetőedző: Egervári Sándor.

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth T. - Vági (Dvorschák, 78.), Szeles (Nagy J., 78.), Fótyik (Devecseri, 78.), Polényi G. Hegedűs D. (Tamási, 78.), Nicorec (Rácz F., 73.), Tóth B. (Tajthy T. az 57.), Szatmári, Frőhlich (Molnár G., 53.), Sós (Heffler N., 11.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Gólszerző: Kovács G. (1-0) a 23. percben.


A gól története

23. perc: Koman szöglete után a védők röviden szabadítottak fel, Kovács G. a kaputól 15 méterre meg elé tette a labdát, majd a levegőből a lábak között a jobb alsó sarokban lőtt, 1-0.



Edzői értékelések

Egervári Sándor: - A mai találkozót inkább a küzdelem jellemezte, mintsem a sok kialakított helyzet. Nem tudtunk ritmust váltani egyrészt az ellenfél zártsága miatt, másrészt nem volt bennünk az egy-két érintőt követő gyors ritmusváltás, ami a korábbi mérkőzéseket jellemezte. Ezért elsősorban a középpályán zajlott a játék, az ellenfél törte a játékot és nem engedett minket rágyorsítani. Éppen ennek kellett volna elébe menni az egy-két érintős játékkal. Nem vagyok elégedetlen, de elégedett sem, nem hoztuk ki magunkból azt, amit két héttel a bajnoki rajt előtt ki kellett volna. Új színfoltot jelentett a gólöröm, ahogy egymásra talált a csapat, ez is azt mutatja, kezd egységesebbé válni a társaság a pályán és azon kívül is.

Pintér Attila: - Az első félidőben több olyan periódus volt, amikor hagytuk, hogy a Diósgyőr kezdeményezzen. A félidőben rendeztük a sorokat és a második félidőben már teljesen elégedett lehettem a csapattal. Megvoltak a lehetőségeink, a Diósgyőr pedig nem tudott veszélyt jelenteni a kapunkra. Amit gyakoroltunk idáig, azt maximálisan visszakaptam a második játékrészben.

Forrás: dvtk.eu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!