Hétvégi programajánló

Quimby
Quimby
Debrecen – Quimby-koncert, kőkemény spártaiak vagy kézilabda kupacsata pokoli hangulatban? Lehet választani. Programajánó.

BULIK

2007.03.23. péntek

Klondike Cafe & Salon – Jack Daniels est; Neon Csocsó és Darts Center – Berentzen est; Pince Café és Music Club – Redbull-vodka est. 18:00 Karaoke Söröző – Karaoke; 21:00:Klinika Egyetemi Klub – Mindig Péntek Party; Club Bohém – Zenél Kocsis Bécó és zenekara; Club Morrison – Dance buli; Orange Music Club – Házi buli party; Retro 69 – Klasszikus retro buli.

2007.03.24., szombat

Klondike Cafe & Salon – Havanna 1+1 est; Neon Csocsó és Darts Center – Jonny Walker est; Orange Music Club – East Radiance Dj Madd&Norm; Pince Café és Music Club – Unicum Next est.

2007.03.24. 18:00: Tizenhárom állomásos országos koncert-körúton vezeti le a Quimby a tavalyi születésnapi ünneplés fáradalmait. Az idén immár 16 éves csapat március 24-én 21 órától Debrecenben, az Klinika Egyetemi Klubban lép fel. Jegyek kaphatók elővételben a MEZON-ban, a Pont Irodában és a Lovarda Sörözőben, jegyár elővételben 1500 Ft, a koncert napján 1700 Ft.

Több buli szombaton:

Karaoke Söröző – Karaoke. 20:00: Új Vigadó (Rock Klub) – Punk-optimum Fesztivál; 21:00: Club Bohém – Zenél Kocsis Bécó és zenekara; Club Morrison – Dance buli; Retro 69 – Mega retro buli;

MOZI

300

Nem akkurátus történelemleckét, hanem szépen stilizált vérfürdőbe oltott képregény-adaptációt láthat a nagyérdemű a Sin City megalkotójától, vagyis Frank Millertől. A 300 főhőse Leonidász, Spárta királya, aki egész életében arra vágyott, hogy megvívhasson a perzsákkal. Az ellenfél seregét a piercinges Xerxész vezeti, aki az összecsapás előtt megpróbálja elcsábítani Leonidászt, sikertelenül. A történetet a csata egyetlen túlélője, Dilidos visszaemlékezéseiből ismerjük meg.

Még több mozi.

SZÍNHÁZ

2007.03.23., péntek 18.00:

Verdi: A végzet hatalma

2007.03.24., szombat 19.00:

Kiss Csaba: Kun László (Csortos Gyula bérlet)

2007.03.25., vasárnap 19.00

Kiss Csaba: Kun László (Mensáros László bérlet)

15.00

Földes László Hobo:Csattanuga Csucsu (Honthy Hanna bérlet /1)

19.00

Földes László Hobo: Csattanuga Csucsu (Honthy Hanna bérlet/2)

Még több színház.

TELEVÍZIÓ

2007.03.23., péntek, 0:50, RTL Klub

Boszorkányok iskolája (Satan’s School for Girls)

Beth (Shannen Doherty) megdöbbenve értesül legjobb barátnője, Jenny öngyilkosságáról. A temetés napján újabb drámai haláleset történik egy húszéves lánnyal, aki félelemmel beszélt Az Ötök nevű csoportról. Beth nem nyugszik bele a rejtélyes halálesetek szokványos magyarázatába, és Karen néven beiratkozik a Fallbridge-i leánykollégiumba, hogy kiderítse az igazságot. Hamarosan el is jut Jenny szobatársához, a démoni Lisához (Victoria Sanchez), aki túlvilági képességeivel már őrá is vadászik…

2007.03.24., szombat, 23:55, m1

Zabriskie Point (Zabriskie Point)

A diákmegmozdulás során rendőrgyilkosság gyanújába keveredett amerikai egyetemista, Mark egy kis lopott repülőgépen menekülve próbál elszakadni ettől a számára egyre terhesebb világtól. Így ismerkedik meg Dariával, aki egy olyan vállalatnál dolgozik, amely egy üdülőszálló építésével még a sivatagban is képes üzletet csinálni. A fiatal pár közös tűnődése és álmodozása persze nem válhat valósággá, s reménytelenül éles a kontraszt Mark tragikusan végződő lázadása és a polgárok ragyogó fogyasztói világa között, melyet a lány is csak gondolatban képes felrobbantani.

2007.03.25., vasárnap, 22:10, m2 

A lepkegyűjtő (The Collector)

William Wyler filmje egy pszichopatáról szól, akinek szenvedélye a lepkegyűjtés. Freddie egy szerény és gátlásos bankhivatalnok, aki egy napon vesz magának egy vidéki házat. Rövidesen beleszeret egy izgalmas, fiatal, művészeti főiskolás lányba. Freddie minden kívánságát teljesíteni akarja, cserébe viszont csak a magáénak akarja tudni Mirandát. A megszállott férfi elrabolja a lányt.

SPORT

Az idény egyik legfontosabb és legnehezebb mérkőzése vár a DVSC-Aquaticum csapatára a hét utolsó napján: vasárnap 18 órától a Loki a dán Ikast Bording gárdáját látja vendégül a Hódos Imre-sportcsarnokban (Tv: Sport 1, élő). Az EHF-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a világsztárokkal teletűzdelt dánok 26–24-re győztek, ám ez a kétgólos előny behozhatónak tűnik.

Még több sport.

KIÁLLÍTÁS

Megnyílt a 17. utazási vásár csütörtökön Debrecenben, a Hotel Aranybika Bartók Termében. A turisztikai kiállítás március 24-én 14 óráig tart nyitva.

Linkajánló:

  • A Debreceni Tavaszi Fesztivál programja
  • est.hu
  • A Főnix Rendezvényszervező Kht. honlapja
  • Csokonai Színház
  • MODEM
  • A Hajdú Online programajánlója