Életstílus

2010.07.10. 08:54

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, mit jósolnak Önnek a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Ha az eddigitől eltérő irányba kíván haladni, mielőtt cselekszik, feltétlenül kérdezze meg önmagától, hogy kívánságai reálisak-e. Tartson „önvizsgálatot”! Olyan lehetőségek nyílhatnak meg (esetleg), amelyekre eddig egyáltalán nem is gondolt. Biztos abban, hogy minden rejtett tehetségét felszínre hozta és kiaknázta? Érdemes volna mindezt végiggondolnia. Szerelmi kapcsolata jelenleg harmonikus.

Bika 04.21.-05.21.

Ha arra számít, hogy ezen a hétvégén is kirobbanó formában lesz, sajnos le kell törnünk: csalódni fog. Ha azonban kisebb sikerekkel is beéri, akkor valószínűleg kellemes két napnak néz elébe. Jókedvét még környezetének kicsinyes fontoskodása sem tudja elrontani. Ne törődjön ma semmivel, inkább élvezze ki a nyár adta lehetőségeket. Pihenjen valami szép környezetben, és mártózzon meg egy simogató tóban.

Ikrek 05.21.-06.21.

Eseménydús napra van kilátás. Ma legszívesebben elzárkózna a legközelebbi hozzátartozói elől, mert úgy érzi elbizonytalanodott. Ennek olyan régi élmények lehetnek a mozgató rugói, amelyeket lelkileg még nem tudott teljesen feldolgozni. Sajnos több dolgot hurcolunk magunkkal a múltból, mint gondolnánk! Este tárja ki szívét, ha megbizonyosodott arról, hogy beszélgető társa rászolgált a bizalmára.

Rák 06.22.-07.22.

Sok örömet talál a munkájában. Noha ez anyagilag is kifizetődő, az Önhöz legközelebb állók mégis válaszút elé állíthatják ezen a napon. Vagy lazít a tempóján, vagy Ön nélkül megy a család üdülni. Érthető, hogy most ingadozik köztük és az Ön számára létfontosságú szakmai elfoglaltság között. Fogadja meg szerettei tanácsát: törekedjen a mértékletességre! Ezzel saját magának is jót tesz.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Kihalt a város. Nem is csoda, hiszen aki teheti, útra kel ebben a szép időben. Az Oroszlán pihenése is aktív, még nyaralás közben is nyughatatlan, képtelen egy helyben maradni. Ön tehát akárhol van, biztos lehet benne, hogy történik valami, hiszen mint a mágnes, vonzza az eseményeket. Pedig jobban tenné, ha elnyújtózna a lombok alatt, és elmélkedne kicsit a világ folyásán. Biztosan nem marad ki semmiből.

Szűz 08.24.-09.23.

Mivel családja akarata ellenére van együtt jelenlegi kedvesével, meglehet, hogy nem nagyon tartják a kapcsolatot. Egy nagy esemény azonban elkerülhetetlenné teszi azt, hogy ismét találkozzanak. Ha már így történt, miért ne lehetne egy valódi kibékülés a dologból?! Törekedjen rá, hogy ez megtörténjen, hiszen az összetartó család minden esetben fontos hátteret biztosít az ember számára.

Mérleg 09.24.-10.23.

Jókedvű és feldobott ezen a napon. Örömmel végzi el apróbb teendőit, sőt szívesen segít másoknak is. De a tetőzés a szerelemben következik be. Tovább fokozza hangulatát, amikor megbizonyosodik kiszemelt áldozatának hajlandóságáról. Boldogan, diadalittasan könyveli el az újabb sikert. Természetéből adódóan viszont hamarosan odébbáll, hiszen Ön az a típus, akinek csak addig érdekes egy kaland, amíg el nem éri a győzelmet.

Skorpió 10.24.-11.22.

A mai világban nagyon kevés ember olyan naiv, és egyenes jellemű, mint Ön. Sajnos a kettő párosítása nem éppen szerencsés, ugyanis a naivitást az emberek ki is használják, hiszen ravasz fogást látnak benne. Vigyázzon, és ne kotyogja ki titkait, ugyanis valaki visszaélhet a bizalmával. Védekeznie kell a világ ellen, nem mindenki olyan, mint Ön. Számoljon 3-ig, aztán mondjon bármit is. Az őszinteség jó tulajdonság, ám tudni kell kezelni.

Nyilas 11.23.-12.21.

Elérhetetlennek tűnő célok foglalkoztatják ezen a napon. Naphosszat ábrándozik, de nem mer beszélni vágyairól, mert attól retteg, hogy esetleg kinevetik, vagy ami még rosszabb, le akarják majd beszélni álmairól. Keressen megfelelő partnereket, olyan barátokat, akik megértik ábrándjait, és netán még társak is lennének azok kivitelezésében. Bátrak sportja a repülés – ezt soha ne feledje!

Bak 12.22.-01.20.

Jó lenne már egy kicsit lustálkodni, elfeledkezni a mindennapok megfeszített hajszájáról, ellazulni, pihenni. Irány a vízpart! Ne törődjön most azzal, hogy íróasztalán hegyekben állnak az elintézetlen dolgok, hogy tucatnyian várják, hogy Ön visszahívja őket, vagy válaszoljon a leveleikre. Felejtse el most kötelezettségeit, és legalább egy napra kapcsolja ki a telefonját, és persze saját magát is.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A nyári örömök mindig jókedvre derítik, ilyenkor nem érzi szükségességét a hétvégi munkának. Tegyen legjobb belátása szerint, csak arra gondoljon, hogy a család, a partner is igényli a felszabadult együttlétet. Délután négy-öt látogatóra is számíthat, jól teszi, ha feltölti az éléskamrát. Most jó hangulatban van a vendégek fogadására. Beszédesebb, mint általában, sőt még élvezi is a vitákat.

Halak 02.20.-03.20.

Ez a nap már elfogadhatónak ígérkezik a sok keserűség után. Most végre kedvére elvonulhat otthoni magányába, és egy kicsit fellélegezhet. Ma nem is kíván semmi mást, csak aludni és pihenni. Ennek látszólag semmi akadálya nincsen, tehát nyugodtan tegye ezt. A sok megpróbáltatás után igenis szüksége van arra, hogy semmittevéssel, kikapcsolódással töltse el ezt a csendes szombati napot.


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!