Hétfőn rajtol a kamakupa Miskolcon

Akt.:
Hétfőn rajtol a kamakupa Miskolcon
Miskolc – A városi középiskolai kamabajnokság újabb versenysorozata, a második Észak-kupa ezúttal két nap alatt lezajlik: hétfőn és kedden. Az április 18-19-i esemény helyszíne a Diósgyőri Gimnázium.

A Kiliánban található tanintézmény udvara alkalmas arra, hogy a szervezők (az Észak-Keleti Átjáró Egyesület, illetve a Zöld Meteor sportklub) két pályát alakítsanak ki rajta. A kamázáshoz, ugyebár, a kézilabdapályához hasonló, valamivel attól kisebb játéktér alkalmas. Ezen felül két-két kapu szükséges és jól dobható kislabdák. És természetesen a versengő csapatok, amelyek közül most huszan neveztek tucatnyi miskolci szakiskolából és gimnáziumból. A tavalyi győztes, az I. Észak Kupát elhódító „jezsusok” is újfent nekifutnak. Lesz-e címvédés? – ebben olyan rutinos gárdák akadályozhatják meg az avasiakat, mint például a waldorfosok vagy a fazolások.

A reggel 9-kor kezdődő (és várhatóan délután 1-ig tartó) elődöntők csoportbeosztása így alakul:

  • április 18., hétfő: Fazola 11. osztály csapata, Waldorf 8-9., Szemere 11.-ből két csapat, Baross 9., Diósgyőri 9., Földes 12., Szentpáli 11., Szentpáli 12., Szentpáli 10.
  • április 19., kedd: Jezsuita 12., Waldorf 11., Waldorf 12., Kandó 9-10, Kandó 11-12., Zrinyi 11., Ferenczi 9., Ferenczi 11., Diósgyőri 11., Fazola 9.

A versenyszervezők az első mérkőzések előtt rövid szabályismertetőt tartanak a sporttal most ismerkedő játékosok számára.

Az elődöntőkből továbbjutó csapatok részvételével a döntőt kedden délután ugyanott, a Diósgyőri Gimnáziumban bonyolítják le.

További információk az atjarok@gmail.com címen kérhetők, vagy a kamaprojekt.hu weboldalon és a „KAMA – A miskolci erszénylabda” Facebook-oldalon.

A végső győzteseket a kupa névadója, az Észak-Magyarország serleggel díjazza.

kamabajnoksag_20160318-19-plakatv2m
hirdetés
hirdet�s