Hétfőn érkezik Shakira

Hétfőn érkezik Magyarországra és a koncert után már utazik is tovább a kolumbiai világsztár, Shakira. Esti koncertjére még kaphatók jegyek, a szervezők azonban arra számítanak, hogy a show kezdetéig mind elkel és telt ház előtt lép majd fel az énekesnő.

Shakira hétfőn kora délután érkezik Budapestre. Este nyolc órakor kezdődik koncertje a Papp László Budapest Sportarénában, az előadás után a világsztár már utazik is tovább.

“Az eredeti tervek szerint Shakira 2-3 napot töltött volna Budapesten, hogy megnézze a várost, a turné szoros beosztása miatt azonban ez nem jött össze. Viszont elképzelhető, hogy még nyáron ismét ellátogat Magyarországra” – mondta el a Független Hírügynökségnek Csergő Éva, a szervező LiveNation marketing igazgatója.

Shakirának egyébként nem voltak különleges kívánságai – mondta Csergő Éva. Mivel azonban rendkívül figyel arra, hogy mit eszik, sok zöldséget, gyümölcsöt és egyéb egészséges ételeket rendelt. A szakácsa minden turnéállomásra – így Budapestre is – elkíséri és a heti menüjét is mindig előre összeállítják.

A koncertre jegyek még mindig kaphatók. A szervezők mindenesetre arra számítanak, hogy hétfő estig mind elkel és telt ház előtt lép fel a kolumbiai énekesnő.