Hétfőn ér haza az Amerikában eltűnt diáklány – RTL Híradó

Lövöldözésbe is keveredett az az Amerikában több hónapja eltűnt magyar lány, akit a napokban talált meg egy magyar származású magánnyomozó. Pápay Ágoston azt mondta az RTL Híradójának, hogy a lány három férfinél lakott egy pincelakásban. Elvették a mobiltelefonját és a bankkártyáját, a földön aludt, és egyedül nem engedték sehova. Végül megszökött, de egyelőre nem szívesen beszél arról, pontosan mi történt vele. Tímár Natália hétfőn tér vissza Magyarországra.

Pápay Ágoston magánnyomozó azt mondja, minden titkos nyomozási eszközt felhasználva két ismeretlen mobiltelefon számot tudott megszerezni, és ezen a felderítő nyomok alapján találták meg azt a házat, ahol Natália egy pincelakásban lakott három feketebőrű emberrel, akik büntetett előéletűek, és kábítószer kereskedelemmel foglalkoznak.

A lány tavaly nyáron utazott Amerikába cserediákként. New York államban tanult egy gimnáziumban, de megszegte az egyik feltételt, ezért hazaküldték. Ezután tűnt el. A család végül Pápay Ágostont, a magyar származású, de kinn élő magándetektívet bízta meg a kereséssel. Napi 8-10 órát nyomozott, míg eljutott ehhez a házhoz, de akkor a lány már nem volt ott. Megszökött, egy ismerős családhoz ment, onnan vette fel a kapcsolatot testvérével és a magánnyomozóval. Így találkoztak.Sporthírek