Heten kerültek őrizetbe – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Heten kerültek őrizetbe – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Arnót, Edelény, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 7-én hét főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének egyenruhásai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2015. július 7-én 20 óra 45 perckor Arnóton ellenőriztek egy személygépjárművet. A rendőrök F. Kálmán 23 éves arnóti sofőrről megállapították, hogy őt a Füzesabonyi Járásbíróság a járművezetéstől 2015. augusztus 29-ig jogerősen eltiltotta. A járőrök a szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a mezőkövesdi rendőrök két férfival, míg a szerencsi egyenruhások további két fővel rendzavarás elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

További egy-egy férfit garázdaság, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe a miskolci- és az encsi járőrök.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Edelényi- és az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s