Heten kerültek őrizetbe Borsodban

Heten kerültek őrizetbe Borsodban
Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 5-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három, míg az Ózdi Rendőrkapitányság egy személlyel szemben. Az edelényi és a kazincbarcikai járőrök egy-egy fővel garázdaság, míg egy férfival a tiszaújvárosi egyenruhások a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s