7 nagyszerű dolog, amit Sivic itt hagy nekünk emlékül

Akt.:
Sivic Tomislav közel két évig irányította a DVTK-t
Sivic Tomislav közel két évig irányította a DVTK-t - © Fotó: Homoky György
A harmatgyenge tavaszi eredménysor sem tudta megutáltatni Sivic mestert a Diósgyőr szurkolóival, Miskolcon díjazzák az igazi karaktereket és ha valaki, akkor Sivic az. Itt a bizonyíték anim gifekben!

Az utóbbi időben önmagához képest visszafogottnak és alulmotiváltnak tűnt, említésre méltó momentumot alig tudnánk összeszedni Sivic Tomislav idei évéről. Nem úgy a tavalyiról!

A klubmenedzsment és közte vélhetően kipattant csörtéből alig láthattunk valamit kívülről, a szurkolók csak a pocsék szereplésből és a – valljuk meg – lélektelen játékból láthatták, hogy valami nagyon nincs rendben a DVTK környékén. A fiúk elfelejtettek focizni. Van ilyen, nem?

Az újdonság a mostani krízisben az, hogy az előző évtizedek alatt mindig a pénztelenségre volt visszavezethető a gyökere, a jelenlegi tragikus szezonnak viszont nem ismerjük a körülményeit, homályosan látunk csak bele a klub körüli történéseknek.

Azt viszont kedd óta tudjuk, hogy egy újabb fejezet véget ért a DVTK történetében Sivic távozásával. Ideje hát a magunk módján, velősen összefoglalni azt, amit a szerb itt hagy nekünk emlékül, legalábbis azon részét, amire érdemes emlékeznünk!

A kupadöntő élménye

Ligakupa győzelem

Európa Liga szereplés

Zakópörgetés

Fradi-verés 32 év után hazai pályán

Góltalansági rekord

Beszólás az MLSZ-nek

Címkék: ,


Sporthírek