Labdarúgás

2024.05.11. 11:01

Csábiék már nem nézegetnek a visszapillantó tükörbe

Vasárnap hazai bajnokit játszik a kazincbarcikaiak NB II-es labdarúgócsapata.

Ternován (jobbról a második) eltiltása után visszakerülhet a KolorCity Kazincbarcika SC kezdőcsapatába

Fotó: MW

Labdarúgó NB II, 32. forduló
KolorCity Kazincbarcika SC – ETO FC Győr (Kazincbarcika, vasárnap, 17.00)
Csábi József, a KolorCity Kazincbarcika SC vezetőedzője: – Három fordulóval a bajnokság zárása előtt az alapvető célt elértük, biztos, hogy a következő évadot is az NB II-ben kezdjük, és bár korábban azt mondtam, hogy előre kell néznünk, de azért a visszapillantó tükörbe is bele-bele kell pillantanunk, most más lett a helyzet. Csak előre kell tekintenünk. Egy feljutásra esélyes csapat érkezik hozzánk, és mert sportemberek vagyunk, ez a mérkőzés, és az ezt követők is remek lehetőséget adnak arra, hogy bebizonyítsuk, igazoljuk az eddigi eredményeink jogosságát. Tudjuk, hogy a Győr erős, külföldiekkel teletűzdelt csapat, komoly célokkal. Mi arra készülünk, hogy megnehezítsük egy jó csapat dolgát, a legjobbat nyújtsuk ellenük, amivel pontokat tudtunk elvenni tőlük. Részünkről a szezon eddigi része kiegyensúlyozottnak mondható, és azt szeretnénk, ha ez a bajnokság hajrájában is így lenne. 
A KC-KBSC-ben Varga J. és Gante sérülés miatt nem szerepelhet, viszont Ternován és Süttő az előző hét végén letöltötte sárga lapok miatti eltiltását, így a mostani bajnokin akár már pályára is léphetnek.
A KolorCity Kazincbarcika SC várható kezdőcsapata: Tóth B. (Bánhegyi) – Ternován, Szekszárdi, Süttő, Heil, Kotula – Kártik, Csatári, Pekár – Pethő, Pinte. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!