Labdarúgás

2024.05.18. 20:31

A sátoraljaújhelyi edző kikezdte a játékvezetőt

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Kelet csoport, 27. forduló

Szerencs VSE – Sátoraljaújhelyi TKSE    3–2 (0–2)
Szerencs, 100 néző. V.: Kujbus (Solymosi, Fintor). 
Szerencs: Kristóf P. – Jáger, Margitai, Spéder (Kiss K.), Ternyik, Fazekas (Hausel), Tóth T., Godzsák, Buri A. (Kiss M.), Timár (Szabó Zs.), Buri Sz. (Suller). Edző: Nagy László. Sátoraljaújhely: Dienes L. – Lukács, Dandás, Nagy M., Sárga (Besztercei), Bartha, Barna A., Dienes T. (Fényes), Ónodi, Czipf, Bandor (Nagy E.). Edző: Nagy Zsolt Csaba. G.: Kiss K., Margitai, Ternyik, ill. Bandor, Barna A. Kiállítva: Tóth T. (80.), ill. Ónodi (58.), Dandás (85.). Jók: Suller, Kiss K., Szabó Zs., Ternyik, ill. az egész csapat. 
Nagy László: – A heti felkészülésünkön látszódott, hogy nem vagyunk elég élesek, meg is kaptuk a figyelmeztetést a félidei 0–2-es eredménnyel. A szünet után összeszedte magát a csapat és megfordította a mérkőzést. Mielőbbi felépülést kívánok Fazekas Péter játékosunknak. 
Nagy Zsolt Csaba: – Sajnálom, hogy egy vármegyei kettes mérkőzésen vélelmezés alapján hibás döntés születik, mellyel a mérkőzésbe belenyúlva hátrányba hoznak minket. Meg is lett az eredménye: 2–0-ás vezetésből 3–2-es vereség. Sajnálom, hogy 2024-ben ilyen megtörténhet. A sérült játékosnak mielőbbi gyógyulást kívánok.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában