Labdarúgás

2024.05.12. 12:53

A Diósgyőr a vereségével maradt a veszélyes zónában

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 28. fordulójában, vasárnap délidőben Diósgyőri VTK tartalék F4R – Putnok FC mérkőzést rendeztek.

A Putnok FC játékosa, Lőrincz Attila szerezte a meccs első gólját

Fotó: Putnok FC

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 28. forduló

Diósgyőri VTK tartalék F4R – Putnok FC 0-2 (0-0)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Takács Á. (Benkő, Szabó F.).
Diósgyőri VTK tartalék F4R: Bánhegyi – P. Zrnic, Bacsa B., Szamosi (Sipos, 79.), Leshchynskyi (Sáreczki, 64.), Ferencsik S. (Stavnichuk, 46.), Ferencsik B. (Balázsi, 79.), Komlósi, Fekete V. (Hetyei, 70.), M. Zrnic, Demeter M. Edző: Szamosi Tamás.
Putnok FC: Mészáros – Mrva (Kovács D., 25.), Galacs, Lőrincz, Pócsik, Korbély, Tordai, Boros, Váradi, Vattay (Gulyás, 88.), Nemes. Edző: Szala Ákos.
Gólszerző: Lőrinczi (64.), Boros (73.).
Kiállítva: P. Zrnic (54.). 
Jók: Bánhegyi, Bacsa, ill. az egész csapat.
Szamosi Tamás: – A kiállításig abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokaspriánsnak. Ezután a Putnok kihasználta az emberfölényt, és megnyerte a mérkőzést.
Szala Ákos: – Fontos győzelmet arattunk. Az első félidőben még kapkodó volt a játékunk, de a második játékrészre megtaláltuk a ritmusunkat és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Vármegyei focihírek a boon.hu oldalán!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!