Labdarúgás, vármegye II.

2024.04.07. 18:32

Gólképtelen hazai csapatok

A labdarúgó vármegyei II. osztály Észak csoportjának 17. fordulójában vasárnap két mérkőzést játszottak.

A Sajóvámos ezúttal nem szerzett pontot

Fotó: SK Sajóvámos

Labdarúgó vármegyei II. osztály Észak csoport, 17. forduló, vasárnapi mérkőzések

Sajóvámos – Izsófalva 0-1 (0-1) 
Sajóvámos, 50 néző. V.: Jakab Gy. (Varga I. Z., Fancsalszki).
Sajóvámos: Stefán D. – Tóth I., Kalmár (Havasi), Tóth I. R., Mohácsi, Monyók, Illés T., Makó (Tóth B.), Váradi (Horváth Z.), Pecso (Szabó D.), Hozdik. Edző: Tóth Barnabás.
Izsófalva: Polónyi – Szaszin, Fehér (Bálint Zs.), Lázi L., Strekáf, Lehel, Járdánházy, Sebők, Filkóházi,  Sápi (Páró), Dányi. Edző: Barnóczky Attila.
G.: Strekáf.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Tóth Barnabás: – Egy jó csapat ellen rászolgáltunk volna az egy pontra, de nem volt szerencsénk, így maradt a gratuláció az Izsónak. Jó volt a játékvezetés.
Barnóczky Attila: – A múlt héten, ha a labdarúgással foglalkoztunk volna, akkor nyerhettünk  volna, de a külső tényezők miatt nem tudtuk a játékunkat játszani.  A mai mérkőzésen öröm volt nézni a játékunkat, igaz, a végére elfárádtunk, de meg tudtuk tartani a győzelmet. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nem tudtuk növelni góljaink számát. Jó volt a játékvezetés! 

Nagybarca – Szendrő 0-3 (0-2)
Nagybarca,  70 néző. V.: Porcs (Skarupa, Szaniszló-Szabó).
Nagybarca: Bogdán – Dömötör (Berecz T.), Váradi A., Berki Z., Berki Z. R. (Tóth Cs.), Zsámbok, Tóth Cs., Balogh N. (Váradi B.), Rácz, Berecz K., Váradi R. Edző: Berecz Tibor.
Szendrő: Horváth G. – Beri I. Zs., Beri II. Zs., Ádám I., Stefán (Horváth J.), Ádám A., Horváth Sz., Ádám M., Beri A., Szabó M., Kiss G. Edző: Szaniszló Richárd.
G.: Ádám A. (2), Beri Zs. Jók: senki, ill. az egész csapat. 
Huszár Attila, elnök: – Nehéz mérkőzés volt. Könnyű gólokat adtunk az ellenfélnek. Bátortalan játék volt a mi részünkről... Bízunk a jobb folytatásban. Sok sikert Szendrőnek!
Szaniszló Richárd: – Egy félidő foci, egy félidő duma, de megérdemelt győzelem. Jó volt a játékvezetői hármas. További sok sikert Barcának!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!