Labdarúgás: NB II

2024.02.04. 18:10

Tudta, hogy nehéz lesz, de a ráadásban megnyerték - Fotók

Labdarúgás: NB II, 19. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC – Credobus Mosonmagyaróvár 1–0 (0–0)

Kazincbarcika, 400 néző V.: Káprály (Szilágyi, Tőkés).

KBSC: Bánhegyi – Székely K., Szekszárdi M., Heil, Papp M., Kotula M.  – Szabó B. (Ternován, 57.), Kártik (Ádám F., 85.), Pekár L. (Süttő, 57.)  – Pethő B., Pinte (Gante, 73.). Vezetőedző: Csábi József.

Mosonmagyaróvár: Auerbach –Simita, Tullner (Papp Sz., 46.), Czingráber, Horváth K. –  Illés D., Radics M. (Vukaszovics, 46.), Kapornai (Gáncs, 88.) – Csóka D., Szabó B. – Szendeff. Vezetőedző: Nagy Ádám.

90+4. perc: Süttő lőtt egy szabadrúgást az óvári térfél közepéről a kapu elé, a lefejelt labdára Kotula érkezett, aki hat méterről a jobb alsóba lőtt, Auerbach csak belepiszkálni tudott, 1-0.

Jók: Bánhegyi, Heil, Papp, Kotula, ill. Horváth K., Czingáber.

Edzői nyilatkozatok

Csábi József: – Tudtam, tudtuk, hogy az egyik legnehezebb mérkőzés vár ránk. Szezonkezdet, ránézünk a tabellára, és látjuk a helyezéseket, játékosként sem szerettem az ilyen mérkőzéseket, pszichésen más felkészítést igényel. Az első húsz percben jól működtünk, a különbség kidomborodott a javunkra, aztán egy picit elbizonytalanodtunk, egy-két rossz haza passzból felhoztuk az ellenfelet, onnantól kezdve egy kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk. Ez a Mosonmagyaróvár nem a korábbi Mosonmagyaróvár, volt szerencsénk, de a helyzeteink azért meg voltak a győzelemhez. Elégedett nem vagyok, csak az eredménnyel, de volt már ez fordítva is.

Nagy Ádám: – Kilencvenhárom perc miatt nem tudom a csapatomat bírálni. Azokat a dolgokat, amiker súlykolni szeretnénk a stábbal, azokat ezen az első bajnoki meccsen viszont láttam. Ahhoz, hogy ilyen drámai végjátékból jól jöjjünk ki, ahhoz szükség van az erős karakterekre a csapaton belül. Nem szabad engedni az ellenfélnek, hogy az utolsó negyven másodpercen belül kétszer odaadjuk a labdát, és egy ebből kapott góllal megvernek bennünket. Ahhoz, hogy gyűjteni tudjunk egy pontot, három pontot, ahhoz a meccs végéig teljes fókusz szükséges. Gratulálok Csábi Józsefnek és csapatának, hogy a mérleg nyelve feléjük billent el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!