Helyi sport

2024.02.01. 17:30

,,Nem csak egyszerűen lejátszani szeretnénk ezt a meccset, hanem, mint minden sportoló, nyerni, de minimum a lehető legtöbb tapasztalatot tovább vinni belőle"

Röplabda: Extraliga

Női Extraliga, 14. forduló:
Kaposvári NRC – DVTK Ongropack (Kaposvár, péntek, 17.30)
Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője: – Ezzel a meccsel zárjuk az alapszakaszt, egy nagyon stabil formát mutató Kaposvárhoz látogatunk. Nekik nagyon nagy szükségük van a három pontra, amivel van, lenne esélyük arra, hogy az első kör végén a második helyen végezzenek. Éppen ezért kemény csatára, egy elszánt KNRC-re számítok. Ennek ellenére a saját elképzeléseinkre, játékunkra fókuszálunk, arra, amit az elmúlt meccseken, bizonyos időszakokban hoztunk, amikor megmutattuk, hogy mi van bennünk, a lányokban. Ahhoz, hogy megnehezítsük a házigazda sorsát, teljes koncentrációra lesz szükség, nem csak egyszerűen lejátszani szeretnénk ezt a meccset, hanem, mint minden sportoló, nyerni, de minimum a lehető legtöbb tapasztalatot tovább vinni belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!