Kézilabda

2024.01.09. 14:04

Könnyek, huszonnyolc után

Nosztalgiáztak az egykori Miskolci Kézilabda Club játékosai.

A képen: a Miskolci KC csaknem három évtized után baráti találkozót tartott tagjai.

Fotó: Olvasó

„Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy találkozzunk – kezdte Barnóczki László, a hajdani gárda tagja, aki napjainkban a vármegyei szövetség elnökeként dolgozik. – Nem kevesebb, mint huszonnyolc esztendőt vártunk erre a pillanatra és pár könnycseppel a szemünkben nagyon örültünk egymásnak. Mi nem csupán csapattársak voltunk, hanem barátok is.”

Bízik a jövőben

A sportág ismert és népszerű „figurája” ezután így folytatta: „Akkoriban másképpen volt, mint manapság, amikor itt és ott pénzbőség van a sportágban. Egymás után szűntek meg az egyesületek és az alakulatok, eltűnt a palettáról a nagy múltú Borsodi Bányász is. Mi megnyertük az NB II-es bajnokságot, de anyagi támogatás hiányában nem indultunk el az NB I/B-s sorozaton. Azóta rengeteg víz folyt le a Szinván és abban bízom, hogy az utódaink, például a DVTK együttese, előbb, vagy utóbb feljut a második, majd akár az első vonalba is. Ez persze pillanatnyilag csak a személyes vágyam, de valamikor valósággá válhat.” 

A csapat tagjai voltak

A képen ülnek (balról): Popovics Pál, Barnóczki László, Horváth Zoltán. Állnak (balról): Herczeg László, Farkas Tibor, Csontos Róbert, Tilaji Zoltán, Borissza Róbert, Tordai Péter, Szemán László, Nagy László, Lukács Robin, Kovács Zoltán, Krizsán Szabolcs.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában