Röplabda

2024.01.29. 12:18

„Sajnálom, hogy két játszma előnyt adtunk a fehérváriaknak” - Fotók

DVTK Ongropack – MÁV Elõre Foxconn

Fotó: Vajda János

Női röplabda Extraliga, alapszakasz, 13. forduló

DVTK Ongropack – MÁV Előre Foxconn 1:3 (-18, -12, 24, -24)

Miskolc, 150 néző. V.: Villás, Rácz.

DVTK Ongropack: Einarsdóttir 5, Hegyi 6, Prosvirina 15, Egri K. 12, Horváth, Skoric 13. Csere: Kundrák (liberó), Hollósi 4, Kalmár, Egri B. Jovanovic. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

MÁV Előre Foxconn: Pallag 14, Orosz 6, Michalewicz 3, Markovic 15, Andersson 13, Dvoracek 16. Csere: Kovács (liberó), Tarr 6, Szabó 2, Király-Tálas. Vezetőedző: Lukasz Marcin Pryzbylak.

Németh Szabolcs: – A Békéscsaba elleni eredményért rengeteget küzdöttünk, ám ma úgy mentünk fel a pályára, mintha az ott mutatott játék természetes lenne. Amikor sikerült megérteni a játékosoknak, hogy a sikerért tenni is kell, akkor egyből jól és eredményesen játszottunk, aminek köszönhetően megérkeztünk a mérkőzésbe. Nüanszok döntötték el a harmadik és negyedik szettet, ám sajnálom, hogy két játszma előnyt adtunk a fehérváriaknak.

Lukasz Marcin Pryzbylak: – Az elején jól kezdtünk, aztán a Diósgyőr kifejezetten kemény ellenállást mutatott. Ez jó lehetőség volt számunkra arra, hogy a lányok nehéz szituációban is tapasztalatot szerezzenek. Talán kockázatosnak tűnhet, hogy ennyi játékosnak lehetőséget adtunk, de nekünk hosszútávú célok lebegnek a szemünk előtt, ehhez pedig mindenkinek kell a játékperc az ilyen összecsapásokon. A csapat jól reagált, a cserék jól szálltak be, és végül győztünk, így elégedett vagyok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!