Röplabda: Magyar Kupa

2023.12.14. 10:00

Nehéz lesz innen visszajönni a visszavágón

Férfi Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Debreceni EAC – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika  3:0 (19, 23, 21)

Debrecen, 90 néző. V.: Jámbor, Villás.

DEAC: Tóth 1, Cesar Coelho 10, Kiss 2, Pavljuk 17, Bagics 6, Moret Vargas 11. Csere: Bán (liberó), Veres. Vezetőedző: Fodor Antal.

Vegyész: Gurskij, Jirásek 9, Velychko 4, Bibók 17, Péter B. 7, Cziczlavicz 5. Csere: Kiss (liberó), Óhidi 1. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Fodor Antal: – Ez a győzelem a küzdőképességnek diadala volt csapatom részéről. Jól felkészült, nagy akaraterővel pályára lépő Barcikát sikerült legyőznünk. Nagy lépést tettünk a négy közé jutás irányába. Az egész csapat dícséretet érdemel, nagy örömet okoztak nekem és a nézőközönségnek is.

Toronyai Miklós: – Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez, a mutatott játékhoz viszont gratulálok az én csapatomnak is. Sajnos, néha úgy éreztem, mintha ,,szembeszélben” kellett volna mennünk előre. Egy jobbik arcunkat mutattuk, de nem hoztunk jó döntéseket a legfontosabb pillanatokban. A mutatott hozzáállással és a játékunkkal ennek ellenére elégedett vagyok.
A visszavágót január 10-én rendezik Kazincbarcikán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!