Labdarúgás

2023.12.10. 09:16

Három éve még becézgetett kedvenc volt a DVTK-nál, ma ellenfél

A diósgyőri labdarúgócsapat vasárnap egy volt edzője ellen bizonyíthat, javíthat.

Az edző, amikor még a DVTK-t dirigálta

Fotó: Tumbász Hédi

A labdarúgó NB I-ben, a 16. forduló keretében vasárnap 13.00-tól Kisvárda MG – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeznek. 

A szabolcsi csapatot néhány hete az a Feczkó Tamás irányítja, aki korábban a diósgyőri együttesnél összesen 39 élvonalbeli bajnokin volt szakvezető. A 2019/20-as évadban 28, a 2020/21-es idényben 11 NB I-es meccsen volt Feczkó Tamás a DVTK vezetőedzője, és ez alatt 13 győzelmet, 6 döntetlent és 20 vereséget ért el a csapat. 

A tréner néhány napja nyilatkozott az nb1.hu-nak, és arra a kérdésre, hogy milyen emlékeket őriz a DVTK-nál töltött időszakáról, így fogalmazott:

Jó szívvel emlékszem vissza pályafutásom ezen szakaszára, mivel rengeteg baráttal gazdagodtam, valamint a szurkolók szeretetét mindig éreztem, ami bizonyos mértékben az eredményes szereplésnek volt köszönhető. Sosem fogom elfelejteni azt, hogy a drukkerek egy Újpest elleni hazai győzelem során felköszöntöttek a névnapom alkalmából.

A 2020. március 7-i, DVTK – Újpest FC (2-1) bajnokin a ,,Boldog névnapot! Feczkó-Mackó” feliratot emelték a magasba a diósgyőri ultrák.

Feczkó-Mackó Fotó: Földi Imre


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!