Helyi sport

2023.11.03. 17:30

Hatból egy, még nem lehet hátra dőlni

20220725 Miskolc Miskolc-Tapolcán elkezdte a felkészülést a 2022/2023-as idényre a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabda csapata. Fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Képen: Popovics Miklós kapusedző

Fotó: Ádám János

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, 9. forduló:
Szegedi VE – PannErgy-Miskolci VLC (Szeged, szombat, 15.00)
Vidumanszky László, a PannErgy-MVLC vezetőedzője: – Fontos mérkőzést nyertünk meg egy héttel ezelőtt Pécsen, igaz, az első negyedünk nem volt jó. A hosszú utazás után még a buszon ragadtunk, így az első nyolc percet követően fel kellett ébreszteni a társaságot. A folytatásban már sokkal jobban működött a támadásunk, és a védekezésünk is, és ha a koncentráció meg van az adott pillanatban, akkor akár már a harmadik negyed végén lezárhattuk volna a meccset. A győzelemnek örültünk, azonban megnyugodni, hátra dőlni nem lehet, mert a hat, számunkra nagyon lényeges összecsapás közül csak egyet pipáltunk ki. Tovább akarjuk folytatni a pontok gyűjtését, hiszen a cél az, hogy az alapszakasz végén legyünk benne az első nyolcban. A Szeged hozzánk hasonló kaliberű csapat, picikét jobbak, mint a PVSK, és hazai pályán biztos, hogy bizonyítani akarnak. Hideg fejjel kell pólóznunk, megpróbálva a maximumot kihozni. A házigazdának vannak fiatal lövői, valamint sérülést követően visszatér egyik centerük, ami nyilván plusz stabilitást jelent védekezésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!