Labdarúgás

2023.10.21. 20:27

„Vakvágányon megyünk hetek óta egy sötét alagútban. Reméljük lassan a végére érünk..."

Vármegyei II. osztály Észak csoport, 9. forduló, szombat:

Boon.hu

Hernádnémeti – Sajószentpéter labdarúgó mérkőzés

Fotó: Bujdos Tibor

Boldva – Izsófalva 0-1 (0-1) 

Boldva, 200 néző. V.: Tóth I. T. (Hankó, Mészáros).

Boldva: Kozák – Csáki, Magyar, Hudi, Rusznyák, Horváth R. (Papp Z.), Bari (Glonczi), Varga L. (Fángli), Asztalos (Hevele), Rácz, Ruszó (Farkas). Edző: Sipos László.

Izsófalva: Rézműves E. – Szaszin, Rézműves J., Fehér (Balogh T.), Nyíri, Lázi, Strekáf (Járdánházy), Lehel, Bihari, Bálint Zs. (Páró), Sebők. Edző: Barnóczky Attila.

G.: Lázi. Jók: az egész csapat,  ill. senki.

Váradi Béla: – Sajnos egy pontrúgás eldöntötte a 3 pont sorsát. Utána nagy erőket mozgósítottunk, de sajnos kimaradtak a helyzetek. Jó napot fogott ki Rézműves! Jó játékvezetés. 

Barnóczky Attila: – A mai meccsen küzdelmesen, mezőnyben nagy munkát végeztünk. A játékvezetés olyan volt mintha a birkapásztort beküldtük volna a játékot levezetni. Egy kérdésem volna a Tisztelt Szövetséghez: egész héten dolgozunk és egy kritikán aluli játékvezetés tönkre teszi a munkánkat. Ezen el kell gondolkodni, hogy érdemes e  dolgozni tovább...   

Aszaló – Nagybarca 7-2 (0-0)

Aszaló, 100 néző. V.: Oscsenda (Kovács A., Ablonczy).

Aszaló: Komlóssy –  Ruszó, Vadász (Bozó), Dányi (Horváth K.), Bodnár, Erdélyi, Roha, Lencsés (Fizer), Ádám A., Ferenczi (Ganyi), Lázi. Csapatvezető: Szabó László.

Nagybarca: Berki Z. R. –  Váradi R., Váradi A., Berki Z., Berecz T. (Lakatos), Lázi, Poszuk (Kis A.), Balogh N., Váradi M., Dömötör, Berecz K. (Serfőző). Edző: Berecz Tibor.

G.: Ganyi Á. (2), Lázi (2), Lencsés, Bodnár, Horváth K., ill. Berki (2). Jók: Erdélyi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. 

Szabó László: – A betömörülő védelem miatt sokáig szenvedtünk. A vége sima lett, még a kihagyott 11-es is belefért. Ugyanakkor sok tanulsággal is szolgált ez a mai mérkőzés. Gratulálok a vendégek lelkes és taktikus játékához. További sikereket kívánunk nekik.  

Berecz Tibor: – A szoros 70 perc után "elcseréltük" magunkat. Jött egy hibákkal teli 20 perc, amit egy jó csapat megbüntet. Sportszerű játék, tiszta korrekt játékvezetés. További sok sikert a hazai csapatnak. 

Hernádnémeti – Sajószentpéter 3-2 (2-1)

Hernádnémeti, 20 néző. V.: Fercsák (Balázs M., Dr. Kovács).

Hernádnémeti: Gyöngyösi M. – Koppány (Juhász), Makó, Dobos G. (Berta), Gyurgyánszki (Gyöngyösi G.), Dobos D. (Galyas), Szendrei, Horváth A., Novotny, Lipták, Lakatos. Edző: Kertész Gábor.

Sajószentpéter: Hauberger – Balázs T., Kovács A., Nagy B., Molnár Á. (Nahaj), Bodzás, Márton M., Taskó (Bálint Cs.), Halász, Válint, Orosz. Csapatvezető: Pallós Szabolcs. 

G.: Makó, Novotny, Galyas, ill.  Márton M. (2).  Kiállítva: Lipták (78.) Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Kertész Gábor: – Az első félidőben magas hőfokon játszottak a  srácok, a másodikban már néha csak az őrláng pislákolt. Viszont, amit végig vitt  a csapat az előtt le a kalappal. Remélem ezzel a győzelemmel kint vagyunk a gödörből. Van egy Gyöngyösi Gabink és gondoljunk bele ha 100%-os lenne... Valahol átérzem a kollégám problémáját. Furcsa ítéletek születtek itt is, ott is. További sok sikert az igen jó vendégcsapatnak.

Pallós Szabolcs: –  Az első félidei teljesítményünknél csak a játékvezetés volt gyengébb ma. A második játékrészben jobbak voltunk, csak egy perc kihagyás volt, amiből gólt kaptunk...  

Varbó – Rudabánya 2-2 (0-1)

Varbó, 70 néző. V.: Balázsi (Szutorcsik Gy., Szutrocsik B. Gy.).

Varbó: Csáki – Goda (Tátrai), Szinai (Kovács Á.), Varga Zs., Borsodi, Balog D., Kolompár (Kapaló), Szabó M. (Szikszai), Tóth D. (Dankó), Sári, Bacsó (Nyeste). Edző: Dankó Máté.

Rudabánya: Kovács G. – Lukács M., Kálló L., Beri L. (Kálló J.), Beri V. (Beri E.), Ádám M., Ádám L., Beri R., Szántó, Lakatos R., Stefán (Dániel M.). Edző: Bezsilla Zoltán.

G.: Varga Zs., Balog D., ill. Ádám L. (2). Jók: az egész csapat, ill. mindenki. 

Dankó Máté: – Az első félidőt gyorsan el kell felejteni. Borzalmasan játszottunk. A másodikban teljesen más csapatként mentünk ki. Sikerült fordítani jó játékkal. Megint elmaradt a 3 pont ez már igazából csak a szerencsétlenségünkön múlik...  Más problémát nem látok. Erős keretünk van csináljuk tovább. Tudom,  hogy nem a helyünkön vagyunk a tabellán.  

Bezsilla Zoltán: – Úgy érzem nincs nagy gond a csapattal mégis nagyon kevés pontunk van. A győzelem benne volt ma is a mérkőzésben, de a végén örülnünk kellett a döntetlennek.  További sok sikert a nagyon lelkes és minden meccsen jól küzdő Varbónak.  

Onga – Szendrőlád 2-4 (0-2) 

Onga, 40 néző. V.: Suhaj (Suszter, Bense).

Onga: Jaksi – Szabó Z., Bóta (Ruszó), Szajkó, Csizmár, Kleine, Nagy D. (Galamb), Szakáczki, Tóth V. (Hajkó), Tóth M., Horváth N. Edző: Tóth Richárd.

Szendrőlád: Káló J. – Ádám D., Radics, Dányi, Ádám M., Lakatos Zs., Kálló K., Korotki, Szávuj, Rácz, Orosz (Ádám T.). Csapatvezető: Kalló Barnabás.

G.:  Szabó Z., Tóth M., ill. Lakatos Zs. (3), Ádám T. Jók: senki, ill. Lakatos Zs. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Tóth Richárd: – Gratulálok  a vendégek megérdemelt győzelméhez. Mi vakvágányon megyünk hetek óta egy sötét alagútban. Reméljük lassan a végére érünk...

Kalló Barnabás: – Jó játékvezetés.   Végre láttam egy jó csapatjátékot!  A továbbiakban sok sikert a hazai csapatnak.  

Szikszó – Szendrő 2-1 (1-0) 

Szikszó, 80 néző. V.: Fülöp N.  (Fülöp G. Szaniszló-Szabó).

Szikszó: Czimbalmos P. – Szita, Keresztesi, Varga Zs. (Nánási), Vaszil (Hallgató), Horváth L. (Molnár T.), Cservenyák, Bancsók, Balog Zs., Faludi (Varga L.), Krajnyák. Edző: Ártim Csaba.

Szendrő: Horváth G. – Ádám R., Ádám J., Ádám I., Horváth M. (Horváth R.), Ádám A., Ádám J., Fülöp, Beri A., Kiss G., Horváth Sz. Csapatvezető: Szaniszló Richárd.

G.: Bancsók, Cservenyák, ill. Horváth Sz. Jók: Czimbalmos P. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill.  Kis G., Horváth Sz. 

Ártim Csaba: – Eredményes játékkal haladunk tovább a céljaink felé. Jó játékvezetés!   

Szaniszló Richárd: – Olyan impotensek vagyunk elől, hogy már fájdalmas. Meg kell tanulni gólt lőni, mert addig ez lesz... Kiváló játékvezetői hármas. 

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!