Labdarúgás: NB III.

2023.09.03. 16:00

,,Nem vonultattuk fel azokat a jellemzőket"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 6. forduló

Újpest FC tartalék – Diósgyőri VTK tartalék 2-1 (0-0)
Budapest, 150 néző. V.: Altorjay  (Nagy M., Burján).
Újpest FC tartalék: Genzler – Horváth B., Horváth D. (Horváth K., 44.), Szűcs Á. (Qasim, 79.), Tóth Á. (Kruppai, 79.), Radosevic, Geiger, Árki M. (Mucsányi, 56.), Simon B., Dékei (Szabó N., 79.), Kovács D. Vezetőedző: Mundi Viktor. DVTK tartalék: Dojcsák – Ferencsik B. (Stavnichuk, 69.), Bacsa B., M. Zrinic, Demeter (Lajcsik, 57.), Papp M. (Ferencsik S., 77.), Bertus, Paksai, Kövesi (Balázsi, 57.), Fekete (Hetyei, 57.), Vincze D. Vezetőedző: Szamosi Tamás. Gólszerző: Dékei (46.), Radosevic (67.), ill. Bertus (82.). Jók: Horváth B., Radosevic, Geiger, Dékei, ill. Bertus, Paksai,  Papp M.
Mundi Viktor: – Taktikailag egy remekül felkészített csapattal találkoztunk, főleg a védekezésüket szervezik meg nagyon jól és életveszélyes, ahogy a kontrákból kijönnek. Több stílussal készültünk a DVTK ellen. Az első félidőben nem működtünk jól, a széleken nem tudtunk bontani, a keresztlabdákat lefülelték és a felívelésekből sem tudtunk nagy helyzeteket kialakítani, ennek ellenére két százszázalékos ziccerünk volt az első félidőben. A másodikban egy kicsit mást játszottunk és szerintem teljesen megérdemelten vezettünk 2-0-ra, amit utána csinált a csapat az nem a mi futballunk. Nekünk folyamatosan dominálnunk kell és az ellenfélre rákényszeríteni az akaratunkat, de ebben a periódusban az ellenfelünk fölénk nőtt és a végén még döntetlenre is hozhatták volna a mérkőzést.
Szamosi Tamás: – A mai mérkőzéssel nem vagyok elégedett, nem vonultattuk fel azokat a jellemzőket, amiket az elmúlt mérkőzésen sikerült. Ezeket nem fogom megengedi senkinek, aki nálam pályára lép. Az utolsó 30 percben már azt csináltuk, amit tudunk, de túl nagy előnyt adtunk, ezért lett vereség a vége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!