Labdarúgás

2023.09.24. 18:18

Nem jött össze az újvárosi pontszerzés

A tiszaújvárosi labdarúgócsapat vasárnap idegenben szenvedett vereséget, NB III-as bajnokin.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros (kékben) ezúttal pont nélkül maradt

Fotó: Vajda János

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 8. forduló
Karcagi SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-0 (0-0)
Karcag, 100 néző. V.: Tóth T. (Zahorecz, László I.).
Karcagi SE: Kovács P. – Nikic (Constantinescu, 73.), Győri, Pataki, Kónya, Kis B., Andric (Karmacsi, 85.), Gránicz (Antic, 73.), Csiki, Maruscsák, Hujbert (Varga Zs., 90.). Vezetőedző: Varga Attila.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Oláh B., Tóth B., Vitelki B. (Kollár, 75.), Géringer L., Lőrincz, Vajda, Papp, Erős, Varjas L., Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Gólszerző: Constantinescu (74.).
Jók: az egész csapat, ill. Papp, Géringer L., Lőrincz.
Varga Attila: – Nagyon jó meccset játszottunk egy jó Tiszaújváros ellen. Rövid volt az út, amit eddig a csapattal megtettem, de örülök, hogy amit az egy hét alatt gyakoroltunk, azt viszont láttam ma a meccsen. Boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk.
Vitelki Zoltán: – Nagyon kulturáltan fociztunk, sokat tudtunk a labdát birtokolni, szépen építkeztünk, higgadtan játszottunk. Néhány poszton az agresszivitás hiányzott. Volt néhány lehetőségünk, és ezzel el is mondtam ennek a mai keretnek a hátrányát. Ami az, hogy csak néhány lehetőségünk volt és igazából nem tudtunk folyamatos nyomást gyakorolni az ellenfél kapujára. Nem érdemeltünk vereséget, de az ellenfél rúgott gólt, mi pedig nem. Anélkül pedig nehéz. Azt szívesebben nyilatkoznám most, hogy gyengén játszottunk, de sok gólt rúgtunk. Mindentől függetlenül a Karcag a védekezéssel volt elfoglalva, alig volt lehetőségük,  nem nagyon volt náluk a labda. Viszont abból a pár lehetőségből egy gólt rúgtak, és ez elég volt a győzelemhez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!