Labdarúgó NB III

2023.08.19. 20:22

Izgalmas derbin szerezték meg a pontokat

Labdarúgó NB III, Észak-keleti csoport, 4. forduló

Karcagi SE – Putnok FC 2-3 (1-1)
Karcag, 300 néző. V.: Sándor Cs. (Sztányi, Drótos).
Karcag: Fedinisinec – Béres, Nikic (Székely D., 71.), Pataki, Kis B., Kónya, Constantinescu (Maruscsák, 46.), Andric (Szabó L., 46.), Kovács D. (Győri B., 23.), Gránicz, Kalmár (Győri Á., 67.). Vezetőedző: Csillag László. Putnok: Mészáros – Vattay, Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Sztankó, 63.), Lőrincz A. (Mrva, 87.), Bökönyi (Benkő, 63.), Pócsik, Arday, Galacs (Komári, 84.), Boros. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Gránicz (7., 56.), ill. Nemes (24.), Lőrincz A. (51.), Galacs (59.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Csillag László: –Változatos mérkőzést játszottunk a bajnokság egyik favoritja ellen. 1-0 után lezárhattuk volna a mérkőzést, de a Putnoknak is meg volt erre a lehetősége. Gratulálok a vendégeknek, de ez csak egy csata volt még.
Szala Ákos: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, nem játszottunk jól. A félidő előtt egy begyakorolt, rögzített játékhelyzetből tudtunk egyenlíteni, ezután 11-est hibáztunk. Fordulás után, a 30. másodpercben lezárhattuk volna a mérkőzést, de nem tudtunk a középkezdésből betalálni. Izgalmassá tettük végül a derbit, de nagyon örülünk a győzelemnek. Gratulálok a játékosaimnak, ezek a győzelmek hatványozottan erősítik az összetartozást az öltözőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!