Évzáró gála

2023.06.22. 11:40

Jenő, az MLSZ-szóvivő

A futballszövetség népszerű „figurája” is jelen volt a diósgyőri gálán.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a miskolci gálán

Fotó: Ádám János

Mintegy százhúszan vettek részt a DVTK-stadion első emeleti báltermében a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága által szervezett szerda esti hagyományos ünnepségen.

Szárnyal a térség  

A ceremónián átadták a vármegyei I., II. és III. osztályú bajnokságokban élen végzettek érmeit, kupáit, a női sorozat legjobbjainak díjait, valamint az utánpótlás pontvadászatok éllovasainak járó ereklyéket. A remek hangulatú rendezvényen az MLSZ-t Sipos Jenő szóvivő képviselte.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője és Márkus Tamás, az NB I-es asszisztensi keret miskolci tagja a diósgyőri gálaünnepségen
Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője és Márkus Tamás, az NB I-es asszisztensi keret miskolci tagja a diósgyőri gálaünnepségen
Fotó: Ádám János

– Hosszú éjszakán vagyok túl – utalt a Magyarország – Litvánia Európa-bajnoki selejtezőre a focisták vezérszónoka, aki országos ismertségét annak idején a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága kommunikációs osztályvezetőjének szerezte. – Boldog vagyok, mert válogatottunk újra nyert és ismét megtelt a Puskás Aréna. Pár évvel ezelőtt még sokszor magyarázkodnom kellett, most viszont bárhová megyek, nekem szorongatják a kezemet. Hiába, ezt hozta a fiúk jó szereplése. Ugye mindenki emlékszik még arra az időre, amikor címeres csapatunknak mindössze pár ezren szurkoltak itt és ott, jelenleg pedig már ott tartunk, hogy a legnagyobb stadionunkba hamar elkapkodják a belépőjegyeket. Ami pedig Észak-Magyarországot illeti: gratulálok a térségnek, itt szárnyal a legnépszerűbb műfaj hátországa, a bajnokságok csaknem teljes létszámmal működnek, rengeteg faluban él a futball, aztán bizonyára az sem véletlen, hogy az élvonal tizenkettes létszámához a DVTK és a Mezőkövesd Zsóry FC révén két gárdával is hozzájárul ez a régió. Ehhez gratulálok Tatárka József elnöknek, Sajti Viktor igazgatója, elismerésem fejezem ki a klubelnököknek, az edzőknek, a játékosoknak és mindenkinek, aki kiveszi a részét az itteni „verkli” működtetéséből.

Sipos Jenőről tudni kell, hogy hajdanán maga is labdarúgó volt, a Pénzügyőr csapatában szerepelt, és rendelkezik futballedzői képesítéssel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!