Labdarúgás

2023.04.08. 21:51

,,A 90. percben kihagytuk három méterről a meccslabdát, ők meg a 91. percben egy kontrából berúgták."

Vármegyei II. osztály Észak csoport, 21. forduló, szombat:

Szikszó FC vs. Szendrő VSSZK

Fotó: Vajda János

Aszaló  – Edelény 1-2 (1-0) 

Aszaló, 100 néző. V.: Belicza.

Aszaló: Kiss B.  – Ruszó (Ganyi), Vadász, Erdélyi, Bodnár Cs., Lázi L., Lakatos V. (Balogh T.), Ádám A., Horváth K., Kiss E. (Lakatos N.), Lázi Gy. Csapatvezető: Szabó László.

Edelény: Molnár M. – Jancsurák, Nadanicsek P., Mészáros, Kótai (Nadanicsek J.), Kecskeméti, Hegedüs Cs., Kovács G., Hegedüs P., Rákos (Balog I.), Bodnár D. Edző: Rákos Attila.

G.: Lázi L., ill. Jancsurák, Kótai. Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Szabó László:  – Igazságtalan játék ez a labdarúgás. Semmi rosszat nem mondhatok a játékunkra és játékosainkra. Ilyen játék vezetőt én is tudnék dicsérni.  Mindkét vendég gólt szabálytalanság előzte meg és elmaradt egy egyértelmű 11-es a javunkra. A játékvezető magyarázkodása a meccs végén elég komikusra sikerült. A tanulságot levonjuk és emelt fővel fejezzük be a bajnokságot! 

Rákos Attila:  – Rangadóhoz méltó játékvezetés. A mai napon teljesen megérdemelten nyertünk egy erős Aszaló ellen. Ha valakinek lenne kérdése ezután...

Rudabánya – Onga 2-2 (1-1) 

Rudabánya, 50 néző. V.: Hullár.

Rudabánya: Gyúró – Rémiás, Kálló J., Szántó (Buku), Béres (Kálló K.), Glonczi, Beri V. (Kiss A.), Varga, Kálló L. (Beri R.), Ádám L., Ádám M. Edző: Bezsilla Zoltán.

Onga: Jaksi – Barta, Szakáczki, Tóth M., Kleine, Bóta (Hegedüs), Horváth N. (Ruszó, Tóth V.), Nagy D., Vécsey, SZáva (Palotás), Szabó (Lovassy). Edző: Tóth Richárd.

G.: Béres, Ádám M. ill. Vécsey, Szabó. Jók: Gyúró, Rémiás, Béres, Ádám M., ill. az egész csapat. 

Bezsilla Zoltán: – Nagyon küzdelmes és harcos mérkőzést játszottunk, ami végig nyílt volt és izgalmas. A végén úgy gondolom rászolgáltunk az egy pontra, ha nem is a játékunkkal a küzdeni akarásunkkal.   

Tóth Richárd:  – Nem tudtuk lezárni a küzdelmes meccset és ahogy lenni szokott a futball megbüntetett: a hazaiak a 96. percben kiegyenlítettek!   

Parasznya – Szirmabesenyő 1-2 (1-1)

Parasznya, 100 néző. V.: Németh Z.

Parasznya: Vida – Bortnyák, Mészáros, Madarász, Szurdok, Merucza, Lakatos J. (Sikur), Demkó, Csák, Kovács G., Gulyás. Edző: Bodnár József.

Szirmabesenyő: Stumpf D. (Stefán D.) – Stefán M., Bári, Raduly, Erdei, Lukács A. (Fehér), Balázs Á., Nyíri, Nagy G., Mády (Nyitrai), Varga Á. (Simon). Edző: Konczvald István.

G.: Szurdok (11-es), ill. Erdei (11-es), Nyitrai. Kiállítva: Merucza és Csák (65.), ill. Stefán M. (60.), Bári (75.).  Jók: az egész csapat ill. mindenki.

Bodnár József: – A 90. percben kihagytuk három méterről a meccslabdát, ők meg a 91. percben egy kontrából  berúgták. Nem az akarattal és küzdeni akarással volt gond, hanem a helyetkihasználással és a fegyelemmel ismét! Rúgtunk négy kapufát és kétszer a gólvonalról fejelték ki a labdát. Megbüntetett a futball minket, de ilyen is van. Hét közben sajnos keveset teszünk azért, hogy jobbak legyünk és az ilyen meccseket megnyerjük. 

Konczvald István: – Parázs, hajtós mérkőzés volt amire számítani lehetett. Büszke vagyok csapatomra, mert hátrányban sem estünk össze a kiállításokra is jól reagáltunk. Úgy érzem a mai napon jobban akartuk  a győzelmet. Köszönjük  a hazai csapat bekészítését az öltözőbe és a fogadtatást. További sok sikert kívánunk nekik!

Boldva – Sajószentpéter 1-6 (1-4)

Boldva, 100 néző. V.: Balázsi.

Boldva: Kertész J. (Radácsi) –  Csáki, Magyar, Hudi, Horváth I., Ruszó, Mida, Szinai (Horváth R.), Varga L., Asztalos (Horváth Z.), Rácz. Edző: Nyíri Zsolt.

Sajószentpéter: Hauberger – Viktor Á., Balázs T., Csendi, Kovács A., Márton M., Bálint Cs. (Taskó), Orosz (Bodnár M.), Nagy B., Molnár Á., Halász. Edző: Soltész Imre.

G.: Hudi (11-es), ill. Márton M. (3 - egy 11-es), Halász, Csendi, Bodnár M. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. 

Nyíri Zsolt: – Dekoncentráltan kezdtünk. A mérkőzés elején talált az ellenfél 3 gólt, ahonnan már nem tudtunk felállni. Jó játékvezetés. 

Soltész Imre: – Lendületesen kezdtek a hazaiak, azonban fokozatosan átvettük játék irányítását, ami gólokban is megmutatkozott. További sok sikert a lelkes hazaiaknak.  

Szikszó – Szendrő 0-9 (0-4) 

Szikszó, 100 néző. V.: Kujbus.

Szikszó:  Czimbalmos P. – Czimbalmos D. (Kupai), Balázs L., Hallgató (Román), Fehér, Szűcs (Szobota), Szilágyi (Rontó), Varga Zs. (Újfalusi), Faludi S., Szita, Marincsák. Edző: Ártim Csaba.

Szendrő: Kalocsai – Beri A., Beri E. (Beri L.), Ádám A., Beri R. (Dániel I.), Beri Zs., Ádám R. (Dániel Sz.), Ádám I., Kiss G.,Dányi, Kiss J. Csapatvezető: Szaniszló Richárd.

G.: Beri Zs. (3), Dányi (2), Beri A., Ádám A., Kiss G., Varga Zs. (öngól). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ártim Csaba:  – Sajnos gyenge játék. A húsvéti tojásokat mi már szombaton gyűjtöttük.

Szaniszló Richárd: – Minden hétvégén húsvét kellene mert úgy látom minden jobban működik. Gratulálok a csapatnak. Jó játékvezetői hármas. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak. 

Izsófalva  – Sajósenye 4-0 (2-0)

Mucsony, 80 néző. V.: Suhaj.

Izsófalva: Mertus (Lakatos Sz.) – Szaszin (Bukovenszki), Rézműves J., Kovács G., Nyíri (Vanyó), Strekáf (Szabó Gy.), Budai (Kovács I.), Lakatos Cs. (Járdánházy), Lehel (Szegedi), Páró, Filkóházi. Edző: Barnóczky Attila.

Sajósenye:  Ruszó K. –  Balog Zs., Tóth I., Oláh S., Balog II. R. (Dobi), Hankó I., Bari, Budai (Balog Zs.), Balogh I. R., Hankó R., Sáfár. Edző: Takács István.

G.: Lehel, Lakatos, Filkóházi, Bukovenszki. Kiállítva: Filkóházi (77.). Jók: senki, ill. senki.

Barnóczky Attila: – Az első félidőben ha a helyzeteket sikerül gólokra váltani két számjegyű eredmény is lehetett volna. Sajnos elszórakoztuk a helyzeteinket. A jövőben jobban oda kell figyelni a játékunkra. Megvan a 3 pont ez a lényeg! 

Pataki András technikai vezető: – Az első 20 percben a balszélsőnket ötször szerelték szabálytalanul, aminek sérülés lett a vége. Le kellett cserélni és ez befolyásolta a meccs eredményét. Gratulálok az Izsófalvának, de úgy érzem elég durván játszottak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!