Taggyűlés és bál

2023.01.15. 11:10

Hajnalig báloztak a futballbírók

A diósgyőri stadionban tartották az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága Játékvezetői Bizottságának hagyományos évzáró-évnyitó taggyűlését és bálját.

KT

Fotó: Vajda János

Az eseményen kétszázan vettek részt. Ott voltak a társmegyék képviselői és a korábbi megyei jb-elnökök is: Kurmai Zoltán (az MLSZ JB elnökségének jelenleg is tagja), Paksi András, Pecze István, Stenczel István). Dr. Varga Zsolt, egykori FIFA-asszisztens, a testület elnöke mondott köszöntőt és méltatta tagjaik tevékenységét. Üdvözölte Rúsz Mártont, aki az őszi szezonban bemutatkozott az NB I-ben. A rendezvény konferansziéja Friedl Csaba volt.

Átadták a törzsgárda tagoknak járó okleveleket, majd azok díjait, akik tavaly a legjobb teljesítménnyel rukkoltak ki a különböző szintű bajnoki mérkőzéseken.

5 éve jb-tag: dr. Vígh Tünde, Balázs Mátyás, Hullár Gergely, Orbán Levente.

10 éve jb-tag: Besenyei Róbert, Vinter-Gecsei Andrea, Csikai György, Forgács Máté, Füleki Csaba, Majoros Tamás, Zimmermann Márió.

15 éve jb-tag: Belicza János, Berényi Ákos, Görzsöny Péter, Haraszin Szabolcs, Oláh Dávid, Punyi Gyula, Szabó Levente, Tamás II József, Tiszóczki Attila, Turnyánszki Attila.  

20 éve jb-tag: Suhaj Árpád.

25 éves jubileumot ért el: dr. Varga Zsolt, Bárczi József, Kazár László, Oscsenda András, Varga I Zoltán, Faragó Zoltán.

30 éve jb-tag: Balázsi László, Babos Béla, Leveleki Géza, Séra János, Tóth I Tibor.

45 éve jb-tag: Andó József, Kálmán Imre, Petus Pál, Balázs András.

50 éves jubileumot ért el: Pecze István.

Az Év ifjúsági asszisztense: Bense Milán.

Az Év ifjúsági játékvezetője: Bujnóczki Bence.

Az Év asszisztense: Kiss Balázs.

Az Év játékvezetője: Haraszin Szabolcs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!