Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kupa

2022.07.26. 07:39

Labdarúgás: megyei kupa

A következő évadban is megrendezi a Magyar Labdarúgó-szövetség B.-A.-Z. Megyei Igazgatósága a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kupát.

Molnár István

A legutóbbi sorozatot a Felsőzsolca nyerte. Fotó: BTE Felsőzsolca

A sorozatban a megyei I. osztályú csapatok részére kötelező volt a nevezés, míg a megyei II.-es és megyei III.-as egyesületeknek ajánlott. A sorozatra 30 nevezés érkezett a megadott határidőig, a 16 megyei I.-es klub közül kettő, a Mezőkövesd Zsóry FC tartalék, illetve a Bánhorváti SE nem indulhat, ugyanis mindkettő tartalékcsapat, utóbbi a KolorCity Kazincbarcika SC-é. Az első forduló (játéknap: augusztus 24.) párosítása körülbelül két héten belül készülhet el.

Jó tudni, hogy a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játék­időben döntetlen az eredmény, az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény azonos osztályú csapatok mérkőzésén, hosszabbítás nincs, a továbbjutás büntetőkkel dől el.

A kupába nevezett csapatok: Abaújszántói Vikingek SE, Borsod SK-Alsózsolca, Bőcs KSC, BTE Felsőzsolca, Bükkábrány SC, Cigánd SE, Edelény-Borsodszer, Emőd ÁIDSE, Encs VSC, Garvittax Focisuli Szomolya, Gesztelyi FC, Harsány SE, Hejőpapi SE, HHF Szuhogy, Hidasnémeti VSC, KKFC Mezőcsát, Mádi FC, Megyaszó KSE, Mezőkeresztes VSE, MVSC-Miskolc, Nyékládházi DE, Ónod SE, Ózd-Sajóvölgye Focisuli, Sajóbábonyi VSE, Sajószentpéter SZSE, Szendrőlád KSE, Szerencs VSE, Taktaharkányi SE, Tállya KSE, Tokaj FC. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!