Teremlabdarúgó-torna

2022.02.09. 21:00

Egy kiváló sportvezetőre emlékeztek Ózdon

A Kohári Tibor-teremlabdarúgótornán az ózdi futsal korábbi játékosai is futballcipőt húztak.

ME

Fotó: Marosréti Ervin

A tavalyi esztendőben tragikus hirtelenséggel elhunyt Kohári Tiborról teremlabdarúgó-tornával emlékeztek meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A néhai sportvezető az elmúlt harminc évben a környék labdarúgásában tevékenykedett. Alapítója volt a peremkerületi Tábla SE-nek, később pedig az Ózd VSE égiszén belül működő futsalszakosztályt vezette. Munkássága alatt a felnőttférfi -csapat egészen az NB I.-ig jutott, a nehéz anyagi helyzet ellenére az általa vezetett szakosztály elérte, hogy minőségi szórakozást nyújtson a város és a környék sportszerető közönségének. 

 

Az Ózdi Focisuli által megrendezett négycsapatos tornán olyan játékosok léptek pályára, akik korábban a hazai strandlabdarúgó-, valamint futsalválogatottban is szerepeltek. Az eseményen részt vett az Ózd-Sajóvölgye együttese, valamint a város kispályás futballjában meghatározó szerepet betöltő Flamengo és az Ózd VSE futsalegyüttese is.

 

Győzött a Flamengo 

 

A győzelmet végül a Flamengo szerezte meg, megelőzve a Kazincbarcikai Ördögök és az Ózd VSE futsalcsapatát. A negyedik helyen az Ózd-Sajóvölgye gárdája zárt. Az eredményhirdetéskor több különdíj is gazdára talált. A legjobb mezőnyjátékosnak Titkó Krisztiánt (Kazincbarcikai Ördögök), a legjobb kapusnak pedig Venczel Viktort (Ózd VSE) választották. A gólkirályi címet Váradi Alex (Flamengo) hódította el.

 

(A borítóképen: Komoly csata zajlott a pályán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!