labdarúgó NB II. beharangozó

2021.04.04. 08:00

Kiélezett találkozóra számítanak a barcikaiak

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában az Aqvital FC Csákvár otthonába látogat vasárnap a KBSC.

Molnár István

20210314 Kazincbarcika fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE NBII férfi labdarúgó mérkőzés. képen: PAUDITS PATRIK #99 SZŰCS KORNÉL #21

Forrás: Illusztráció

Fotó: Vajda János

Aqvital FC Csákvár – KolorCity Kazincbarcika SC (Csákvár, vasárnap 17.00)

 

Kriston István, a KBSC vezetőedzője: – A vezetőség felkért, hogy szeretnék, ha visszatérnék a csapathoz, leültünk, átbeszéltük a dolgokat, az elvárásokat, és megegyeztünk. Az őszi szezon hajrájában voltam itt vezetőedző, s azt gondolom, hogy az akkori beugrásom viszonylag jól sikerült. Köszönöm az újabb bizalmat, pályaedzőmmel, Dzurják Józseffel mindent megteszünk azért, hogy a csapat sikeres legyen.

A válogatott miatti háromhetes bajnoki leállás előtt legyőztük a Békéscsabát, így pozitívan, jobb hangulatban mehetett el a csapat erre a menet közbeni szünetre. Az első hét végén nem volt edzőmeccsünk, az utána való pénteken viszont megmérkőztünk a Diósgyőrrel, 2–1-re nyertünk, ami jót tett az önbizalmunknak. Szombaton és vasárnap pihenhettek a játékosok, és hétfőtől folytattuk a felkészülést a bajnokságra. Csákváron kiélezett találkozóra számítok, mert mind a két csapat számára óriási a tét. A hazaiakat egyénileg jól képzett játékosok alkotják, erősségeik közé tartoznak a rögzített játékhelyzetek. A legutóbbi meccs óta munkálkodtunk sok mindenen, remélem, ezek sikeresen fognak visszaköszönni a pályán, gyakorlatban, élesben.

A Barcikában Heil és Krausz hosszabb ideje sérült, már kevés az esély arra, hogy ebben a szezonban pályára léphetnek. Eltiltott Csősz és Kovács M.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas A. – Toma, Németh – Tóth-Gábor, Kovac, Mikló – Takács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!