női NB I.

2021.03.29. 08:00

„Olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten nem elfogadható”

Forrás: dvtk.eu

Női labdarúgó NB I., 15. forduló

Diósgyőri VTK – MTK Hungária FC 0–1 (0–1)

Diósgyőr, zárt kapuk mögött. V.: Kulcsár.

Diósgyőri VTK: Schildkraut – Bradic, Nagy M., Palama, Barker – Vig (Higgins, 59.), Stackel, Sandu, Voila – Byrne (Branyiczki, 90.), Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

MTK Hungária FC: Samu – Szemán-Tóth, Curless, Pinczi (Boyle, 72.), Németh – Csányi, Bokor, Kocsán (Farádi-Szabó, 87.) – Mayer (Legendás ,80.), Pápai (Stefán, 72.), Diószegi (Stephens 80.). Vezetőedző: Tóth Mihály.

Gólszerző: Pápai.

Fórizs Sándor: – Sokat elmond a mai mérkőzésről, hogy a meccs egyik legjobbja a vendégek kapusa, Samu Anna volt. Ugyanakkor az is igaz, hogy olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten nem elfogadható. Gratulálunk a vendégeknek a győzelemhez, mi pedig azon leszünk, hogy szerdán hazai pályán kiharcoljuk a kupadöntőt az Astra ellen!

Tóth Mihály: – Nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, melyen a saját dolgunkat nehezítettük azzal, hogy több ziccert is elhibáztunk. El kell ismerni, hogy a Diósgyőrnek is megvoltak a lehetőségei az egyenlítésre. Nagyon örülök a győzelemnek, viszont a mutatott játék miatt van hiányérzetem. Kicsit csalódást keltő, hogy nem tudtunk annyira dominálni, mint szerettem volna, de sokat tettünk a három pontért, melyet összességében megérdemelten szereztünk meg.

(A borítóképen: A DVTK [pirosban] hazai pályán kapott ki)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!