NB II. beharangozó

2020.11.01. 08:00

„Az utolsó percig kell figyelni”

A labdarúgó NB II. 14. fordulójában KolorCity Kazincbarcika SC – Budaörsi SC meccset rendeznek Kazincbarcikán, vasárnap 17.00 órától.

Molnár István

KBSC vs. Haladás

Fotó: Bujdos Tibor

14. forduló KolorCity Kazincbarcika SC – Budaörsi SC (Kazincbarcika, vasárnap 17.00)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – Sajnos a hétközi Magyar Kupa-mérkőzésünk Érden idejekorán véget ért, így még aznap, a hazaérkezést követően egy hatvanperces tréninget tartottunk. Az előző bajnoki fordulóban itthon vereséget szenvedtünk a Haladástól, az utolsó pillanatokban, egy pontrúgást követően egy magas emberüket nem tudtuk levédekezni. Pedig mostanában nem volt ránk jellemző, hogy hátul rontunk, mert elég koncentrált szokott lenni a védőmunkánk. A győzelem, a győzelmünk abban a találkozóban nem volt benne, de egy ponttal le kellett volna hozni a meccset. Ezúttal egy újabb hazai összecsapás vár ránk, köszönhetően annak, hogy nemrég elcseréltük a Budaörssel a pályaválasztói jogot. A BSC egy ösztönös csapat, nem véletlenül állnak ott a táblázaton, ahol, a második helyen. Megvannak az erényeik, de azok a pontok is, amiket kihasználhatunk. Az egy héttel ezelőtti mérkőzésnek az volt az egyik tanulsága, hogy az utolsó percig kell figyelni, de tényező lesz holnap az is, hogy melyik csapat tudja jobban megmutatni a képességeit egyénileg és csapatszinten.

A Barcikában a nyár végén megsérült Heil és Krausz rehabilitációját végzi, Mikló sérült, azonban eltiltott nincs az észak-borsodiaknál.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth (Szemerédi) – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas – Tóth L., Oltean, Tóth B., Oldal – Bereczki, Kovac.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!