női labdarúgás

2020.11.16. 15:30

„Az első pillanattól látni lehetett, hogy a lányok élvezik a mérkőzést”

A női labdarúgó NB I, 10. fordulójában a Kelen SC fogadta a Diósgyőri VTK csapatát.

Fotó: Ádám János

Női labdarúgó NB I, 10. forduló

Kelen SC – Diósgyőri VTK 1-4 (0-2)

Csepel, zárt kapuk mögött. V.: Dobai.

Kelen SC: Horváth – Ács, Tagyi, Tatai K., Herczik – Medeiros, Terhes F. (Tatai O., 46.), Haraszti – Árvay, Szanyi (Markó M., 66.), Balázs. Vezetőedző: Könczey Zsolt.

Diósgyőri VTK: Schildkraut (Ádám, 89.) – Balázs Cs., Nagy F., Palama, Boros K. (Branyiczki, 81.) – Voila (Horváth L., 84.), Oláh A., Sandu, Barker – Vachter, Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Árvay, ill. Bradic (2), Barker, Voila.

Könczey Zsolt: – Nagyon készültünk erre a mérkőzésre is, nyilván most is nyerni szerettünk volna, de több kis célt így is teljesítettek a lányok. Az első félidőben is volt lehetőségünk, de a második játékrészre bátrabbak lettünk, így jött a gól is. Az éveink alatt eleinte nagyon kikaptunk a DVTK csapatától, egyre közelebb vagyunk hozzájuk.

Fórizs Sánor: – Az első pillanattól látni lehetett, hogy a lányok élvezik a mérkőzést. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amiből négyet értékesítettünk, megérdemelten nyertünk. A hajrában újoncot avattunk, gratulálok Ádám Annának és az egész csapatnak! Dolgozunk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!