Jegesmedvék

2020.01.22. 17:32

Marcel Rodman távozik a Maciktól

Az új edző kinevezéséig a szakmai munkát Strenk Hunor és Farkas Tamás irányítja.

Fotó: Ádám János

A klub honlapján Egri István elnök szerdán közölte: ebben a szezonban hullámzóan teljesítenek, a váltással azt szeretnék elérni, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsanak.

– Nehéz döntést kellett meghoznunk, de mivel a csapatnak a célja továbbra is a rájátszásba kerülés, ezt a lépést meg kellett tennünk. – mondta a döntés hátteréről Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke – Ebben a szezonban hullámzó teljesítményt nyújtott a csapat. Voltak nagyon szép időszakok, de gyengébb periódusok is, mély hullámvölgyekkel. Ezzel a váltással azt szeretnénk elérni, hogy a csapat kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtson. Még van kilenc mérkőzés az alapszakaszból, majd következik a középszakasz, így a lehetőség adott a fejlődésre. Az új edzővel jelenleg is folynak a tárgyalások. Egy olyan edzőt szeretnénk szerződtetni, aki fel tudja rázni a csapatot és kiegyensúlyozottabb teljesítményre tudja sarkallni – olvasható a DVTK honlapján.

A Jegesmedvék a legutóbbi kilenc tétmérkőzése közül nyolcat elvesztett. Rendezőként a múlt hét végén mindkét összecsapásán alulmaradt a Magyar Kupa négyes döntőjében: az elődöntőben a Hydro Fehérvár AV19-től kapott ki 6-2-re, a bronzmérkőzésen pedig a szintén szlovák ligában szereplő MAC-Újbudától 7-4-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!