Úszás

2020.01.28. 17:00

Kiváló edzőktől lesheti el a szakmai fortélyokat

A miskolci Sajgó László a MÚSZ utánpótlásedzőbizottságában tevékenykedik.

Szűcs István

Forrás: pixabay/illusztráció

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) nemrégiben hozta létre az Utánpótlás Edzőbizottságot.

Elismerést jelent

A tizennégy tagú testület vezetésével a trénerként már visszavonult kiváló nyíregyházi szakembert, Gyula Sándort bízták meg. Az elnökség felé szakmai előterjesztési joggal bíró, havonta egyszer ülésező bizottságot hazánk tizennégy edzője alkotja. A borsodi megyeszékhely úszósportjában folyó munka újabb elismerése (mint ismeretes, a MÚSZ északi régióvezetője, Hölcz Péter a Miskolci Sportiskola úszó szakosztályának vezetője), hogy a felkért tagok között szerepel Sajgó László, a Miskolci Sportiskola edzője is.

– Nagyon jólesett a megtisztelő felkérés – mondta Sajgó László. – Nagy lehetőség számomra, hogy kiváló, tapasztalt edzőktől leshetem el a szakma további fortélyait. Igyekszem a jövőben a legjobb tudásom szerint segíteni a bizottság munkáját. Bízom benne, hogy a tagságból adódóan az utánpótláskorú tehetséges miskolci úszók menedzseléséhez is hozzá tudok járulni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!